Radoznala Lola

Želite li se prijaviti na konkurs „Biramo najljepši osmijeh“? Naravno da želite!

Stomatološka ordinacija Modent1 u Banjaluci je u potrazi za najljepšim osmijehom.

Redakcija

Izvor: PR

Foto: Yuliya Evstratenko / Shutterstock.com

Povodom obilježavanja petnaest godina postojanja, Stomatološka oridinacija Modent1 je, konkursom „Biramo najljepši osmijeh“, odlučila da potraži i nagradi najljepši osmijeh u Republici Srpskoj.

Konkurs je otvoren do 5. decembra 2018. godine, a odnosi se na vlasnike najljepših osmijeha u cijeloj RS, koji u periodu od mjesec dana budu slali svoje fotografije u inbox zvanične Facebook stranice Stomatološke oridinacije Modent1.

„Stomatološka oridinacija Modent1 već 15 godina brine o zdravlju i osmijesima svojih pacijenata, tako da je povodom svog rođendana odlučila da obraduje vlasnike onih naljepših osmijeha. Pobjednici će biti izabrani u dvije kategorije; jedan glasovima publike, dok će drugog birati stručna Modent1 komisija“, saopšteno je iz ove oridinacije.

Izvor: PR

Pravo učešća u konkursu „Biramo najljepši osmijeh“ imaju sva punoljetna lica sa prebivalištem na teritoriji RS, a pobjednicima, odnosno vlasnicima najljepših osmijeha Stomatološka oridinacija Modent1 poklanja usluge u vrijednosti od 200 i 500 KM.

„Ideja konkursa je ukazati na važnost prevencije bolesti zuba i desni, a njen nabolji promoter je blistav osmijeh“, navedeno je iz ove stomatološke oridinacije.

Detalje informacije o uslovima i pravilima konkursa „Biramo najljepši osmijeh“ dostupne su na zvaničnoj Facebook stranici Stomatološke oridinacije Modent1, kao i na web stranici www.modent1.com.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije