Radoznala Lola

Imaš poslovnu priču – prijavi se na nagradno vlog takmičenje

EU info centar u BiH poziva mlade inovatore i preduzetnike da snime kratki vlog o uspješnim poslovnim idejama mladih u BiH i prijave se na nagradni konkurs „Moja poslovna priča“.

Redakcija

Foto: New Africa / Shutterstock.com

Naime, nagradno vlog takmičenje EU info centra, kroz priče o uspješnim poslovnim idejama mladih u BiH, podrazumijeva da mobilnim telefonom ili video kamerom snimite vlog i pokažite zašto baš vaša ideja zaslužuje više pažnje!

Prijavom na takmičenje #MojaPoslovnaPriča učesnici imaju priliku predstaviti vlastitu ideju ili snimiti vlog o mladoj, uspješnoj poduzetnoj osobi u trajanju do dvije minute.

Učesnici imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade u vidu IT opreme po vlastitom izboru, 1.200 maraka za prvu nagradu, 900 maraka za drugu i 600 maraka za treću nagradu.

Izvor: EU info centar

Tu su i uslovi učešća:

• Pravo učešća na ovom takmičenju imaju svi građani BiH mlađi od 35 godina na dan predaje aplikacije
• Vlog mora biti na jednom od tri službena jezika BiH i ne duži od 2 minute
• Vlog treba postaviti na vlasti YouTube kanal i poslati link s kontakt informacijama na [email protected]
• Svi prijavljeni moraju pratiti YouTube kanal EU info centra u BiH
• Krajnji rok za učešće je 5. decembar 2018. godine
• #EUZaMlade mora biti dio opisa vloga
• Vlog mora biti autorski
• Prijaviti se mogu svi zainteresovani bez obzira na nivo tehničke sposobnosti
• Autori prvoplasiranih radova će imati priliku da izaberu po jednu nagradu među sljedećim IT artiklima (kao što je laptop, smartpone, tablet ili digitalni fotoaparat) u vrijednosti 1.200 maraka za prvo mjesto, 900 maraka za drugo mjesto i 600 maraka za treće mjesto koje će biti uručene tokom dodjele nagrada
• Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu
• Pravo učešća nemaju zaposleni Delegacije Europske unije i EUSR-a u BiH, EU info centra i članovi njihovih užih porodica

Foto: Syda Productions / Shutterstock.com

Bitno je znati i da autor ustupa prava na korištenje svih objavljenih radova u okviru konkursa EU info centru, kao i to da učesnici moraju biti autori podnesaka. Takođe, organizator se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica.

Apliciranjem na takmičenje, učesnici u potpunosti prihvataju sva pravila koja su navedena u ovom pozivu i prihvataju odluku EU info centra i žirija koja će biti konačna i obavezujuća. Zahtjev za dodatne informacije možete poslati na [email protected] ili putem Facebook, Twitter i Instagram profila EU info centra.

EU info centar će formirati stručni žiri koji će bodovati kreativnost, originalnog ideje i koliko odgovara temi takmičenja. Pobjednici će biti objavljeni na ceremoniji dodjele nagrada 13. decembra 2018. godine.

Srećno!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije