Radoznala LolaSponzorisano

Još danas je otvoren konkurs – prijavi se, jer tvoj osmijeh je naljepši

Koji je osmijeh najljepši?

Redakcija

Izvor: PR

Foto: PR

Sudeći po broju fotografija koje su pristigle, blistav osmijeh je najprirodnija šminka učesnika konkursa „Biramo najljepši osmijeh“ i jedan od glavnih aduta naših građana.

Konkurs „Biramo najljepši osmijeh“ pokrenula je Stomatološka ordinacija Modent1 iz Banjaluke, u namjeri da potraži i nagradi nalješe osmijehe povodom obilježavanja 15 godina uspješnog rada.

„Za mjesec dana, koliko je konkurs otvoren, stigao nam je veliki broj fotografija iz svih dijelova Republike Srpske, na kojima se nalaze najljepši osmijesi naših sugrađana. Za izbor najljepšeg i najblistavijeg osmijeha potrebna nam je pomoć publike koja za svog favorita može glasati na zvaničnoj Facebook stranici Stomatološke ordinacije Modent1“, saopšteno je iz ove stomatološke ordinacije.

Iz ordinacije podsjećaju da je konkurs za naljepši osmijeh otvoren do donas, 5. decembra, tako da još uvijek imate vremena da se prijavite i osvojite neku od nagrada.

„Pravo učešća u konkursu ‘Biramo najljepši osmijeh’ imaju sva punoljetna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, a odlučili smo da pobjednicima, odnosno vlasnicima najljepših osmijeha poklonimo usluge u vrijednosti od 200 KM i 500 KM“, navedeno je iz ove ordinacije.

Detalje informacije o uslovima i pravilima konkursa „Biramo najljepši osmijeh“ dostupne su na zvaničnoj Facebook stranici Stomatološke ordinacije Modent1, kao i na web stranici www.modent1.com.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije