Radoznala LolaSponzorisano

Najljepši osmijeh krasi lice Banjalučanke Željke Radujković

Izbor najljepšeg osmijeh, koji je pokrenula Stomatološka ordinacija Modent1, uspješno je završen.

Redakcija

Izvor: PR

Foto: PR

Među 60 fotografija na kojima se nalaze osmijesi građana Republike Srpske, stručni tim Stomatološke ordinacije Modent1, koja se nalazi u Banjaluci, najblistavijim je proglasio osmijeh Željke Radujković, dok je publika svojim glasovima donijela pobjedu Silvani Mićanović.

„Budući da već 15 godina brinemo o zdravlju zuba svojih pacijenata, ideja ovog konkursa bila je da rođendan proslavimo uz najljepše osmijehe Republike Srpske, te se zahvaljujemo svim učesnicima na lijepim i iskrenima osmijesima koje su nam uputili. Ujedno, željeli smo i da ukažemo na važnost prevencije bolesti zuba i desni, a njen nabolji promoter je upravo blistav osmijeh“, izjavio je direktor Stomatološke ordinacije Modent1 Miroslav Lučić.

Izvor: PR

Vlasnicima naljepših osmijeha Stomamotaloška ordinacja Modent1 poklonila je usluge u vrijednosti od 200 KM za pobjednicu izabranu glasovima publike i 500 KM za najljepši osmijeh prema mišljenju stručnog žirija ordinacije.

„Zaista sam iznenađena jer sam se sasvim slučajno prijavila na nagovor moje mame koja je vidjela objavu konkursa na društvenim mrežama. Zahvaljujem se Stomatološkoj oridnaciji Modent1 na poklonu, a ja ću nastaviti da sa osmijehom koračam kroz život“, poručila je 26- godišnja Banjalučanka Željka Radujković, koja je proglašena vlasnicom naljepšeg osmijeha.

Stomatološka ordinacija Modent1 konkurs „Biramo naljepši osmijeh“ pokrenula je povodom 15 godina postojanja, a vlasnici najljepših osmijeha imali su priliku da svoje fotografije šalju putem Facebook stranice Stomatološke ordinacije Modent1 od 5. novembra do 5. decembra.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije