Zabavna Lola

Kad čovjek “Stijena” kasni na posao da bi mu kćerka nalakirala nokte

The Rock je ostavio sve kako bi mu kćerkica nalakirala nokte.

Prevela: Nataša Bursać

Izvor: Cassandra Stone - scarymommy.com

Foto: Instagram

Dvejn “Stijena” Džonson (Dwayne “The Rock” Johnson) je glumac, producent i bivši rvač, te samo običan čovjek iz naroda jer narodu daje upravo ono što želi: dokaz da je divan otac i partner.

Njegov nedavni instagram post nije izuzetak, jer pokazuje koliko je slab na svoju kćerkicu. I mi ga zbog toga naprosto obožavamo.

Na fotografiji ga vidimo kako sjedi sa svojom starijom kćerkom, Džezmin (Jasmine) dok mu ona lakira nokte.

I pazite, kada vaša preslatka kćerka izrazi želju da vam uradi manikuru – vi ostavljate bukvalno sve i dozvolite tom malom anđelu da vam upravo da vrašku manikuru.

Ispod fotografije je zabilježio i njihov razgovor, koji ide otprilike ovako:

Ja: “Dušo daj tati pusu jer mora ići na posao.”
Džezi: “Ali, tata, moramo ti nalakirati nokte.”
Ja: “Žao mi je, dušo, ali tata mora na posao.”
Džezi: “Ne tata, stvarno trebaš nalakirati nokte.”
Ja: “Apsolutno si u pravu – tati treba nalakirati nokte.”

Djecu ne zanima “posao”. Oni ne razumiju korelaciju između posla koji mama/tata moraju da rade da bi im obezbijedili hranu, odjeću, igračke… Oni samo znaju da, kada žele da nešto urade sa tobom, bolje bi ti bilo da imaš vremena. I zaista, ko može da ih krivi.

Činjenica da je to sve zaokružio heštegom #PrioritetiTateMedvjeda (#PapaBearPriorities) i #NemaPotrebeZaAcetonom (#NoRemoverNeeded) je samo učvrstilo njegovu poziciju jednog od omiljenih selibriti očeva svih vremena.

Jer, kako da ne bude na samom vrhu te liste? Pogotovo nakon ove fotografije gdje hrani Loren Hašian (Lauren Hashian), svoju partnerku i majku njegove djece, tako da ona može da doji njihovu bebu:

Nisamo inače za hvalisanje očeva zbog stvari koje bi svakako trebalo da čine, kao roditelji. Ali, uvijek je lijepo podsjetiti na sve one brižne muškarce koji su tako dobri prema svojim partnerkama i djeci, bez “toksične muževnosti” u svemu tome.

On zaista ima sreće, kao i dame u njegovom životu.

OK, ovo je tek dio naše, vjerujemo od sad redovne, Mi volimo “Stijenu” rubrike.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije