Zabavna Lola

Emotivni teret koji ćete morati da ostavite u 2018. prema svom horoskopskom znaku

Nova godina, šta je to?

Jelena Pralica

Izvor: Annabel Gat - VICE

Foto: Leila Ettachfini - VICE US

Izvor: Amanda Lanzone / VICE US

Blizanci (20. maj – 21. jun)

Kao umnom, brzom vazdušnom znaku, vama je rešavanje više stvari odjednom najgora navika. Blizanci – to je skoro kao da mislite da vas ima dvoje! Ova godina vam to nije olakšala, ali 2019. vam u život donosi fantastične šanse za veze. Zbog toga je od ključnog značaja da naučite da potražite pomoć od divnih ljudi sa kojima ste u vezi – romantičnoj ili nekoj drugoj – koji će svakako želeti da vam pomognu da napredujete i uspete. Tako je impresivno to što ste sposobni da se bavite sa toliko mnogo projekata odjednom, ali ste ipak najbolji kada ste zaista u stanju da se fokusirate.

Izvor: Amanda Lanzone / VICE US

Rak (21. jun – 22. jul)

Kao osetljivi vodeni znak, Rakovi su posebno vešti u tome da prepoznaju atmosferu u prostoriji, kao i emocije drugih. Iako je ovo generalno sjajan kvalitet, glavna mana je u tome što pretpostavljaju da su i drugi jednako vidoviti i u stanju da intuitivno prepoznaju njihove potrebe, bez razgovora o njima. Ovo je jedno od vaših najgorih očekivanja – koje isponova i isponova namećete drugima – i tokom 2018. ste još više kukali ovim povodom, zato što ste se osećali kao da ste i ranije već prošli kroz sve to! Morate isponova i isponova da govorite o svojim potrebama, granicama i osećanjima – zašto? Zato što se sranja događaju i život se menja! Svi moramo da budemo u toku jedni s drugima, i to je lakše kada možemo da iskažemo u kakvom smo trenutno stanju. Mnoge promene – naročito u vašim vezama – će nastupiti tokom 2019, tako da treba da izbrusite veštine komunikacije.

Izvor: Amanda Lanzone / VICE US

Lav (22. jul – 23. avgust)

Vatreni znak Lav je poznat po tome što je u centu pažnje! Voliš da budeš u žiži, ali tu želju kosmička vremenska prognoza tokom 2018. nimalo nije poštovala (Izvini, Lave, ponekad je jednostavno tako!). Iako nema ničeg lošeg u tome što želiš zasluge za svoj rad i da se tvoj talenat ceni, niko ne želi da obraća pažnju na tebe, ako se ponašaš kao velika plačipička zbog toga što nisi zvezda svake predstave. U nastupajućoj godini je od ključnog značaja da shvatiš da ponekad nije suđeno da bude onako kako ti želiš! 2019. će ti doneti neočekivane stvari – koje ti jesu suđene – pa čuvaj energiju za te sudbonosne događaje.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije