Zabavna Lola

Emotivni teret koji ćete morati da ostavite u 2018. prema svom horoskopskom znaku

Nova godina, šta je to?

Jelena Pralica

Izvor: Annabel Gat - VICE

Foto: Leila Ettachfini - VICE US

Izvor: Amanda Lanzone / VICE US

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Neprekidno te kritikuju zbog toga što previše razmišljaš o svemu, Device, i to što si isuviše kritična ti je jedna od najgorih navika. Ove godine si bila posebno frustrirana time što si morala da se vraćaš unazad i ispravljaš toliko mnogo grešaka, mislim, pored toliko uzastopno retrogradnih planeta tokom 2018! Tvoja pronicljivost je ono što volimo kod tebe, ali ako lamentiraš i konstantno vrtiš to kako je „moglo da bude bolje“, niko zbog toga neće biti srećan – uključujući i tebe. Tokom 2019. moraš da nađeš zdrav način da posao ostaviš na radnom mestu. Moglo bi da ti pomogne to da provodiš kvalitetno vreme sa ljudima sa kojima si u vezi, i ako ti ventil budu umetnosti, kao što su ples i muzika.

Izvor: Amanda Lanzone / VICE US

Vaga (22. septembar – 23. oktobar)

Pošto ljude asocira na ravnotežu, Vagu često smatraju znakom veza… ali tvoja veza sa samim sobom je najvažnija od svih! Bilo da si sama, u vezi, ili negde između, ova godina te je naučila kako da slušaš sopstvene potrebe. Možda si znak diplomatije, ali vreme je da svoju naviku da se savijaš zbog drugih ostaviš iza sebe u 2018, gde joj je i mesto. Tokom 2019. će se raditi o ravnopravnom uzimanju i davanju.

Ravnoteža, ravnoteža, ravnoteža, draga Vago! Kao intelektualni vazdušni znak, ponekad umeš da odlebdiš iz svog tela, ali vreme je da staneš nogama čvrsto na zemlju i boraviš u sadašnjosti. Znaćeš da li je nešto pravedno ili ne, tako što ćeš verovati svom instiktu i slušati svoje srce.

Izvor: Amanda Lanzone / VICE US

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Kao intelektualni vodeni znak, s vremena na vreme umeš da budeš u emotivnom haosu – ali ti nisi glupa, Škorpijice! Veoma si pametna, naročito kada je u pitanju lova… uglavnom. Imaš sklonost ka tome da trošiš previše para kada rešiš da dokažeš sebi da si bolja od nekog drugog – kao što je odlazak kod skupog frizera da bi postavljala svoje skockane fotke na društvenim mrežama, ili organizovanje raskošne žurke samo da bi iznervirala nekoga zbog toga što ga nisi pozvala. Tvoja volja da dopustiš da te osveta dovede do prosjačkog štapa je loša navika koju moraš da ostaviš u 2018. U nastupajućoj godini moraš da budeš velikodušna – ako ne finansijski, onda barem iz srca. Kada razmišljaš o nekoj kupovini – ili o bilo kakvom potezu, kada smo već kod toga – zapitaj se da li to činiš da bi sebi priredila radost, ili zbog toga da bi neko drugi ispaštao.

Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE US, a preuzet sa VICE Srbija.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije