Radoznala Lola

Sjećate li se mladog golmana Miloša Božovića? Njegova borba ne prestaje!

Potresna priča mladog sportiste, koji je 2014. godine zadobio tešku povredu glave na fudbalskoj utakmici, digla je na noge cijelu državu i svim njenim građanima vratila vjeru u ljudskost.

Redakcija

Izvor: Lions Klub Banja Luka Centar

Foto: kheira benkada / Shutterstock.com

Kada je Miloš Božović pao u komu, probudila se cijela Bosna i Hercegovina sa jednim ciljem – da ovom mladiću spasi život i probudi ga iz kome. Nakon brojnih hirurških intervencija, liječenja u zemlji i inostranstvu, mladi život je sačuvan, ali njegova i borba njegove porodice ne prestaje.

Miloš danas boravi na kućnom liječenju u porodičnom domu u Istočnom Sarajevu, a njegovo zdravstveno stanje zahtijeva stalnu njegu i pomoć, jer svoje dane provodi u postelji. O njemu brinu i njeguju ga njegova nezaposlena majka, otac sa privremenim zaposlenjem i brat srednjoškolac.

Bitka za oporavak još traje, Miloš ne odustaje od borbe za život, ne odustajte ni vi od humanosti!

Uključite se u akciju prikupljanja sredstava i u skladu sa svojim mogućnostima donirajte za kupovinu specijalizovanog bolničkog kreveta koji mu je neophodan. Pomozite kako bi Milošu dane učinili ugodnijim, a porodici pomogli da lakše preboli nedaće kroz koje prolaze.

Izvor: Lions Klub Banja Luka Centar

Lions Klub Banja Luka Centar je pokrenuo humanitarnu akciju sa ciljem prikupljanja sredstava za Miloša Božovića.

Postavili su donatorske kutije na tri lokacije u Banjaluci i to u Klinika Svjetlost Banja Luka, pekoteci Manja na Petrićevcu i kafeteriji S Caffe u kojima sve do kraja januara 2019. godine možete, u skladu sa svojim mogućnostima, pružiti doprinos za nabavku bolničkog kreveta za Miloša Božovića.

Hvala!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije