Radoznala LolaSponzorisano

Ljubitelji patika i urbanog stila dobijaju svoju Buzz oazu

Istinski ljubitelji urbane i ˝sneaker˝ kulture u Banjaluci, uskoro će imati prilike da se istinski pozabave svojim outfitom u Delta Planet-u i to u jednoj od najpopularnijih urbanih radnji širom BiH – Buzz Sneakers Station-u, koja svojom ponudom uspjeva da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Redakcija

Izvor: SportVision / PR

Foto: SportVision / PR

Buzz je glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih patika, koji žele da svojom obućom daju lični pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil.

Ako želite da prvi prošetate nove patike koje prate posljednje modne trendove, onda je Buzz pravi izbor za vas. Promovišući urbanu, streetstyle kulturu na originalan način, pomenuta prodavnica svake sezone u ponudi ima modne linije patika Nike, adidas, New Balance, Puma, Reebok, Converse

“Zvanično otvaranje zakazano je za četvrtak, 21. marta. Pozivamo sve ljubitelje urbanih patika da nam se pridruže na otvaranju uz muziku za koju će biti zadružen DJ Vladimir Makčić i druženje sa ličnostima iz svijeta muzike i mode”, poručili su.

Sve kupce koji posjete ovu prodavnicu od 21. do 24. marta očekuje popust od 20% na kompletan asortiman.

Banja Luka, kao grad mladih, grad budućnosti, kulture i sporta potvrđuje svoje mjesto na mapi sneaker kulture u BiH.

Vjerujemo da će vijest o otvaranju još jedne Buzz prodavnice obradovati sugrađane, a posebno ljubitelje patika i urbanog stila.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije