Lole iz komšilukaNaslovna vijest

U raljama vorteksa – pomoć, slobodna odluka ili nadriljekarstvo

Hrvatsko Ministarstvo zdravstva podnosi prijavu protiv Ane Bučević zbog nadriljekarstva.

Priredila: Ana Tomić

Foto: YouTube

YouTube guruicu, čiji kanal Safari Duha prate mnogi, a gdje ona sugeriše da smo svi, zapravo, sami krivi za svoje stanje, je konkretno prijavio psihijatar Herman Vukušić. On je pisao Milanu Kujundžiću, hrvatskom ministru zdravstva, odakle su najavili da će sve predati Ministarstvu unutrašnjih poslova.

“Po stavovima koje propagira Ane Bučević lako se može zaključiti da su oboljeli sami krivi za svoje stanje, jer ne ‘vibriraju’ na dostatnoj energetskoj razini, a pravi lijek za sve je ‘vortex’, svojevrsno stanje energetske homeostaze u koje vas, naravno, vodi Ana Bučević. Prema njezinoj internetskoj stranici dobio sam dojam da je ‘vortex’ poželjno ostvariti putem motivacijskih krstarenja koja koštaju više od PET/CT pretrage u privatnoj klinici”, napisao je, između ostalog, doktor Vukušić u svom pismu.

Ana Bučević o visokoj vibraciji je isto što i vidovita Zorka o crnoj magiji

Ova životna trenerica, inače profseorica kineziologije, koja u svojim videima govori o zakonu privlačenja, a između ostalog, organizuje krstarenja, odnosno duhovne obnove po cijeni od 16.000 kuna, kao i različite seminare na kojima ljude uči kako da “vibriraju” i riješe svoje probleme.

I ona se naknadno oglasila, navodeći da pomaže ljudima i da se ponosi svojim poslom.

“No, da ne bi opet bilo ‘zabune’, moj program i moj rad nemaju veze s medinskim radom, niti se u svom radu bavim liječenjem bolesti (što bi značilo da sam nekome postavljala dijagnoze, prepisivala terapije ili bilo kakve postupke i slično)”, neavela je, između ostalog, Ana Bučević, koja za sebe kaže da je dokaz da svemir ispunjava želje.

U posljednje tri godine, Ministarstvo je zbog nadriliječništva reagovalo u samo šest slučajeva nadriliječništva.

A vi, vibrirate li ovih dana?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije