Radoznala Lola

Ostao je još jedan dan za registraciju na Festival savremene žene

Više od 100 uspješnih žena iz čitavog svijeta boraviće od 11. do 14. aprila u Tuzli, kako bi bile dio Festivala savremene žene.

Redakcija

Foto: Festival savremene žene

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče regije i Bosne i Hercegovine, ali i ciljano motiviše mlade žene.

Ko ili šta je savremena žena danas?

Ambiciozna, kreativna, hrabra, pokretač pozitivnih promjena… ona preuzima odgovornost i umrežava se. Festival smo kreirali kao platformu otvorenog dijaloga čiji alati su odlučni i inspirativni govori najuspješnijih dama regije. Kroz teme života; od politike i ekonomije preko kulture, medija, biznisa do blogerki, slavimo uspjeh i motivišemo.

Ko su govornice?

Njih više od 100 pričati će o biznisu, zdravlju, majčinstvu, umjetnosti, kako uspjeti u savremenom dobu, kako pronaći hrabrost za pokretanje vlastitog biznisa i tu su četiri dana kako bi odgovorile na sva vaša pitanja.

Na ovom linku pogledajte o kojim uspješnim ženama se radi.

Zanimaju vas teme i satnice?

U tom slučaju “bacite” pogled na zvanični festivalski program.

Registrujte se jer je vremena ostalo još sasvim malo. Svojom registracijom osiguravate pristup svim festivalskim sadržajima: Govornički dio, VIP karta za koncert Parnog valjka, izložbe, monodrama Mie Begović…

Broj mjesta je ograničen.

Ne dozvolite da vam drugi pričaju kako su u Tuzli proveli najbolja četiri dana ovog proljeća. Doživite ih sa nama!

#HrabroŽenski

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije