Lole iz komšilukaNaslovna vijestSponzorisano

Milena Tunguz: Kako mi, nakon modelinga, gluma ostvaruje snove

Milena Tunguz, pouzdano znamo, voli izazov.

Piše: Nataša Bursać

Foto: Sport Vision

Milenu znate, a znaju je i modne piste, možda podjednako kao i teretana, kao i traka za trčanje.

Za ovu djevojku, rođenu u Foči, a koja je većinu života provela u Banjaluci, je kretanje smisao života, a za sebe kaže da zbilja jeste atleta, kao što smo i svi mi, po onoj Nike-ovoj – “Ukoliko imaš tijelo, sportista si” (“If you have a body, you are an athlete”).

“Tako da strogo vjerujem u to, ne prođe dan a da nemam neku fizičku aktivonost, većinom je to fitness, ali i sama šetnja je ponekad odlična antistres terapija”, govori Milena za Lola magazin.

Stoga i ne iznenađuje da je upravo ona, i to s velikim pravom, uz atletičarku Aleksandru Roljić, dio kampanje koju organizuje Sport Vision (za Nike React Odyssey Flyknit modele) u sklopu „Vivia Run & More Weekend 2019” festivala koji ove godine u Banjaluci počinje danas i traje do 21. aprila.

Pritom, kako kaže, Nike je ozbiljan brend, jer ga prate disciplina i samodisciplina, a to je, po njenom mišljenju, nešto što svako mora da posjeduje ako želi da napreduje.

“Morate znati šta su vaši prioriteti i ka tome usmjeriti svoj fokus”, dodaje.

Foto: Sport Vision

Milena se od malena foukusirala na modeling i zato je, kaže, tu gdje je sada.

“Od malena sam maštala da budem model kad porastem, svoje prve modne korake sam napravila sa 16 godina, tako da sam uvijek znala da je to moja budućnost. Svoj fokus sam samo ka tome i usmjerila, jer sam poznavala svoje potencijale i talente, a to me još uvijek drži”, dodaje Milena.

Da je bilo lako, i nije baš. Zna ona najbolje, ali je istrajala.

“Podnošljivo je iz razloga što je to posao koji volim. Zamišljala sam se u drugim poslovima koji mi nisu baš bliski i mislim da ne bih mogla za takve poslove da podnesem žrtvu. Zbog toga uvijek savjetujem ljude oko sebe da rade ono što vole jer je to jedini način da uspiju i napreduju,” govori za Lolu.

Kada je ispred objektiva, vjeruje da može sve. Voli taj osjećaj koji prati taj trenutku, a koji joj upravo kaže da je tu gdje treba da bude. Isto poručuje i vama.

“Sigurno svi vi imate neki osjećaj da ste baš za nešto rođeni. E taj osjećaj ja imam kad sam pred kamerom”, kaže Milena.

Milena unazad nekoliko godina živi i radi kao model i glumica u Aziji. Prvo je boravila u Turskoj, a onda je uslijedio odlazak u Indoneziju gdje je, kaže, doživjela najvažnije momente u svojoj karijeri i gdje, zapravo, i želi da živi. Danas se može pohvaliti saradnjom sa mnogim poznatim brendovima, kao što su Prada, Appeton, Everbest, Lumiere, Roscani, a imala je priliku da upozna i sarađuje i sa Donatelom Versaće (Donatella Versace) u Milanu.

Tamo, u Indoneziji, put ju  je nadalje odveo i do filmske kamere. Naime, imala je role u filmovima “Priča o Hellen Van Stolch” i “From London to Bali”, koji su, dakle, snimani u toj azijskoj zemlji.

“Imala sam tremu prvi put, ali čim sam se uvjerila da ja to mogu kasnije mi je bilo veoma jednostavno. Uživala sam u snimanju oba filma. Nadam se da ću nastaviti tim putem”, iskrena je Milena.

Foto: Sport Vision

Ali, u međuvremenu, put ju je iznova doveo u Banjaluku, jer je upravo njena biografija, kao i ljubav prema zdravom životu, dovoljan razlog da bude zaštitno lice Nike React kampanje i promoter  novog Nike Odyssey React Flyknit modela patika. U međuvremenu, vi taj isti model, koji je odlična kombinacija lagane Flyknit konstrukcije i sintetičkog materijala, možete pronaći u Sport Vision radnjama, kao i online.

A do tada, Milena nas podsjeća na trku koja slavi buđenje proljeća, novi početak, ljubav i prijateljstvo, a koja ponovo stiže u grad.

Ono što je počelo kao divna prilika za proljećno druženje i povratak pravim stvarima – aktivnostima; porodičnim i prijateljskim, i to vani, u prirodi, u trku, u igri – se zapravo polako ali sigurno razvija u jednu malu tradiciju u ovom kraju. Iliti kako smo postali članovi Run&More Community tima.

Stoga, poziva vas Milena, a poziva vas i Lola: ukoliko imate negdje između 2 i 92 godine, volite muziku, zabavu, sport i druženje, a i imate nekoga koga želite povesti sa sobom, imate zapravo sve predispozicije da postanete dio ovog tima, i ove zabavne utrke, odnosno Banjalučkog polumaratona. Posjetite Sport Vision corner na dan trke, 20. aprila,  jer vas očekuje sjajna igrica REACT TWISTER I SPORT VISION warm up dio.

Družimo se od 19. do 21. aprila!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije