Sponzorisano

Elegancija sa savremenim pomakom: U Banjaluci predstavljen modni brend QueenS

Ljubitelji mode su u četvratak, 23. maja, u Banjaluci imali priliku da prisustvuju predstavljanju prve kolekcije naziva “My Secret Dream”, novog domaćeg modnog brenda QueenS, iza kojeg, kao idejni tvorac, stoji Sanja Todorović-Vujičić.

Piše: Redakcija

Foto: QueenS

Tim profesionalaca je uz puno pažnje i ljubavi oživio viziju elegantne, profinjene i sofisticirane žene iz Sanjine mašte.

Želja kreatora bila je da, prije svega, ukaže na potencijal domaćeg modnog dizajna, te da kroz vlastitu liniju odjeće predstavi imidž i stil koji prati svjetske trendove. Ideja brenda je osmišljena kao balans između klasičnih bezvremenskih modela i upečatljivog dizajna, koji predstavljenim komadima daju eleganciju sa savremenim pomakom.

Iako šivenje, krojenje i dizajniranje nisu Sanjina profesija, kao i svaka žena, ona nastoji da prati trendove, ali i da svom stilu da lični pečat koji, prije sveg,a odlikuju ženstvenost i elegancija. Upravo iz njene inspiracije nastala je ideja o vlastitim kreacijama. Opredjeljenje brenda QueenS je visok kvalitet i bezvremenska elegancija. Sva odjeća ovog brenda je unikatna, ručno šivena, od kvalitetnih italijanskih tkanina.

Izvor: QueenS

Na reviji je prikazano 19 kreacija, a neke od njih su nosili poznati modeli Sanja Matić, koja je radila za svjetske kampanje Benetton i L’Oréal Paris, Snežana Kuzmanović, nekadašnja miss BiH, i Nikol Šikman, model agencije Miss, koja je radila za Dior, Jil Sander, Tommy Hilfiger i druge.

Kreacije su namijenjene za svečane prilike, a riječ je o dugim i kratkim haljinama, kombinacijama suknje i korzeta/topa, a posebnu pažnju privuklo je svečano žensko odijelo.

Reviji je prisustvovala Konzul Srbije Jasmina Zečević i druge poznate zvanice iz  privrednog, društvenog i kulturnog života Bosne i Hercegovine. Reviji je takođe prisustvovala Hana Hadžiavdagić, jedna od najpoznatijih modnih blogerki u BiH, koja je podržala pokretanje ovog brenda.

Izvor: QueenS

Iako je ovo bilo tek prvo predstavljanje pred publikom i kritičarima, cilj brenda je da ostane jedinstven i prepoznatljiv. Želja dizajnerke je bila da oživi duh starog Holivuda, koji je vješto isprepleten sa aktuelnim trendovima, tako da su kreacije u isto vrijeme veoma glamurozne, elegantne, ali i trendovske.

“Ukoliko publika i kritičari prepoznaju našu viziju i trud, želja nam je i proširenje asortimana, jer inspiracije nam ne nedostaje. Za svakoga ko se odluči da pokrene svoj posao, fokus je ono što je od suštinske važnosti. Drage dame, u haljinama brenda QueenS osjećaćete se glamurozno, elegantno i u trendu, jer ženstvenost nikad neće izaći iz mode”, rekla je kreatorka Sanja Todorović-Vujičić.

Svi komadi iz kolekcije mogu se već sada rezervisati putem zvaničnog sajta www.queensww.com, a više informacija o novitetima koji dolaze možete pratiti na Facebook straniciQueens Clothes i Instagram profilu – queen.s.clothes brenda.

Pročitaj još

Od iste osobe
Najnovije