najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Ne volim svoju svekrvu

Divlja prošlost, nestašluci djece, skupa odeća, pa i tajno nasljedstvo … šta sve žene kriju od muževa.

Redakcija

Izvor: superzena.b92.net

Foto: Jacob Lund / Shutterstock.com

Tajne postoje da ih ne govorimo i naravno ima ih u većini odnosa. Deset žena je za Dejli mejl (Daily Mail) otkrilo šta kriju od svojih supruga. Evo njihovih tajni:

Moja divlja prošlost

U tinejdžerskim godinama i tokom dvadesetih imala sam prilično buran seksualni život. Imala sam seks na jednu noć, aferu s muškarcem starijim od mene 50 godina, seks utroje, seks na javnim mestima i tri polne bolesti.
Moj suprug je prilično konzervativan kad je riječ o seksu. Odgojen je u religioznoj porodici i mada je sad ateista, neke moralne pouke je zadržao. Bio bi jako šokiran nekim stvarima koje sam radila, jer me ne vidi na taj način. Kad smo se tek upoznali bio je jako ljubomoran pa sam mu sve prećutala.

Sin nam je razbio auto

Prije mnogo godina moj suprug je radio u inostranstvu i jednom prilikom kad sam otišla kod njega ostavila sam naša dva sina (14 i 17 godina) same kod kuće. Kad sam se vratila vidjela sam da je stariji sin ogrebao BMW mog muža.
Budući da mi je suprug nagle naravi, rekli smo mu da je neko zakačio auto na parkingu dok sam ja šetala šumom. Četrdeset godina kasnije i dalje misli da je tako bilo.

Moja tajna avantura

Moj najbolji prijatelj je muškarac. Upoznali smo na poslu i silom prilike provodili mnogo vremena zajedno. Prvo mi nije bio privlačan, ali što sam ga bolje upoznavala, to se promijenilo. Proveli smo noć zajedno prije nego što sam otišla u inostranstvo gdje sam upoznala svog muža.
U braku smo 17 godina, a u međuvremenu se i moj prijatelj oženio. Družimo se s njegovom porodicom, moj prijatelj je kum našem sinu, a moja ćerka je bila djeveruša na njegovom venčanju. Nikad svojim partnerima nismo priznali što se dogodilo između nas.

Foto: CREATISTA / Shutterstock

Krijem koliko trošimo na psa

Ona je velika i za njeno osiguranje plaćamo isto koliko za osiguranje auta i kuće, a ima i problema s ušima što još više povećava troškove. U dugovima smo i znam da bi je se riješio kad bi znao.

Saznala sam pol našeg deteta

Kad sam bila trudna moj suprug je odbijao da unaprijed sazna pol naše bebe. Ljekar mi je rekao na jednom pregledu, ali sam do kraja trudnoće tajila svoje saznanje. Dvije godine kasnije on još uvek nema pojma da sam znala.

Krijući trošim pare na sebe

On nema pojma da redovno idem na tretmane lica, manikir i masažu. Lažem o cijeni garderobe koju kupujem.

Krijem nasljedstvo

Četiri godine prije nego što sam upoznala svog muža umrla mi je tetka i ostavila 40 hiljada funti koje držim na odvojenom računu. Spomenula sam mu to na početku veze, ali mislim da je na to zaboravio ili da sam ih potrošila.

Foto: Dean Drobot / Shutterstock

Tajno jedem

On vodi zdrav život, ide biciklom na posao i ne jede nezdravu hranu, ali ne zna da ja kad odem bez doručka na posao, usput pojedem dva kroasana, natrpam se za ručak ili kupujem čokoladu.

Ne mogu smisliti svoju svekrvu

Nikad svom mužu nisam prenijela ružne komentare koje mi njegova majka govori otkako me upoznala. On obožava svoju mamu i bliski su.

Tajni izlasci u bioskop

Moja baka se udala kasno u životu i za muškarca koji joj nimalo ne odgovara, ali razvod nikad nije bio opcija.
Jednom prilikom upoznala je muškarca koji joj se zaista svidio i njih dvoje su godinama svake nedelje išli u bioskop. Dedi je rekla da ide na kurs kuvanja.
Mislim da između njih nikad nije bilo ništa više od prijateljstva, a s dedom u braku je provela pedeset godina.

 

Lažete li vi svoje muževe?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije