DogađajinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Konobar odbio poslužiti trudnici kafu pod izgovorom da je “loša za bebu”

Nije tajna da trudnice vrlo često dobivaju razne takozvane dobronamjerne savjete što bi i kako trebale raditi, kao da su svi pozvani reći joj koju pametnu.

Prenosimo: Redakcija

miss7.24sata.hr

Foto: Shutterstock

Upravo takvoj situaciji je nazočila i britanska komičarka Tiffany Stevenson u poznatom lancu kafića Starbucks, a o svemu je obavijestila svoje pratitelje na Twitteru.

Dok je čekala svoju kavu, trudnica koja je bila na redu naručila je karamel macchiato. Nakon što je primio narudžbu, konobar je upitao trudnu ženu ne bi li radije uzla kavu bez kofeina što je ona odbila.

Konobar nije odustao te joj je rekao: ”Trebali biste, kofein je loš za vaše dijete.” Trudnica je još jednom odbila taj prijedlog i rekla je da joj je njezina narudžba sasvim u redu. Međutim, zaposlenik kafića to nije prihvatio i odbio ju je poslužiti.

Twitter

Vidljivo ljuta komičarka nije mogla izdržati, a da se ne umiješa u raspravu te je upitala konobara: ”Jeste li vi upravo, kao muškarac, rekli ženi kako bi se trebala ponašati i što bi trebala raditi u trudnoći?” Konobar se nastavio opravdavati te je želio pojasniti kako je kofein loš za dijete.

Nakon petominutne rasprave, Tiffany je objavila post na Twitteru u kojem je napisala: ”Ima li sad Starbucks u ponudi i ginekološko predavanje?” Nakon objave, mnoge su se žene uključile u raspravu ispod posta te su njihovi komentari uglavnom uključivali smiješne gifove, a jedan od njih je bila i scena iz serije ”Prijatelji” u kojoj trudna Rachel Green govori Rossu: ”Ako nemaš maternicu, nemaš ni pravo na mišljenje”.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije