DogađajinajnovijeRadoznala Lola

Korisnicima Vibera od danas dostupni besplatni Banjaluka stikeri!

Korisnicima Vibera od danas dostupni besplatni Banjaluka stikeri!

Prenijela: Redakcija

Mondo

Foto: Grad Banja Luka / Mondo

Grad Banja Luka i kompanija Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama – kao i turistima – sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad iz BiH.

Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada – a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posjetiocima da izraze svoju ljubav i osjećanja prema Banjoj Luci.

Uz Viber stikere, Banja Luka je prva u Republici Srpskoj i BiH i jedan od prvih gradova u regiji koji je pokrenuo vlastitu Viber zajednicu preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vijestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banje Luke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Igor Radojičić kazao je da se Banja Luka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije našeg grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

“Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rješenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banju Luku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posjetioce”, zaključio je Radojičić.

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju; u vremenu iza nas, postao je mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmjenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih brendova, institucija i lokalnih organizacija.

“Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banja Luka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije. Ove šarmantne Viber naljepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu u Bosni i Hercegovini koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dijele ljubav prema Banjoj Luci gdje god se nalazili u svijetu”, izjavila je Daniela Ivanova, direktorica Vibera za poslovni razvoj u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Banjalučke Viber stikere možete besplatno preuzeti u toku sljedeća tri mjeseca.

Izradu stikera i unapređenje postojeće „Viber zajednice“ grada Banje Luke finansijski je podržala kompanija „Prointer ITSS“.

OVDJE preuzmite Viber stikere Banje Luke.

Pročitaj još

Od iste osobe
Najnovije