Događajinajnovije

Drugačija subota u Banjoj Luci: animatori, facepaining, puzijada, pelenijada, igre

Animatori, facepaining, puzijada, pelenijada, igre – zabava za cijelu porodicu u subotu, na 2. rođendanu Aksa prodavnice u Banjaluci

Redakcija

Foto: Aksa

Aksa lanac prodavnica u Banjaluci proslavlja svoj 2. rođendan urnebesno zabavnom proslavom za sve generacije.

Animatori, klovn, facepainting, DJ, trka beba – puzijada, pelenijada – sve na jednoj adresi, u subotu, 29. juna, od 10 do 14 sati.

Na rođendansku proslavu prve prodavnice ovog brenda u Bosni i Hercegovini pozvani su svi – djeca, roditelji, bake, deke, tetke ali i svi oni kojima su sadržaji Aksa Mega Store-a zanimljivi i koji žele da iskoriste popust od 25% na kolica, autosjedalice, igračke i odjeću.

Bebe do 15 mjeseci pokazaće svoju snalažjivost i upornost a najbržim će biti dodijeljeni pokloni. Tradicionalno šarenilo rođendanskog slavlja sa oslikavanjem dječjih lica, zabavom sa klovnom, balonima, tortom, brojnim karnevalskim igrama i poklonima biće obogaćeno zabavom i za roditelje. Aksin slogan je ”Iskusno od prvog dana” pa je u tom duhu postavljena poseban izazov u slavljeničkom programu – pelenijada, takmičenje u presvlačenju beba za nove roditelje kome se mogu pridružiti bake i tetke, kako bi obučeni za sve i spremno dočekali prinove u porodicu.

Lanac prodavnica Aksa počeo je s radom u Banjaluci prije dvije godine, potom su maloprodajni objekti otvoreni u Sarajevu i u Bijeljini. Svaka od radnji prostire se na više stotina metara kvadratnih, a programom pokrivaju zaista sve za bebe i djecu na jednom mjestu. Sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina – kolica, krevetiće, auto-sjedalice, kozmetiku, hodalice, hranu, igračke, sve za prvo opremanje beba kao i odjeću, igračke, knjige i školsku opremu za starije klince i klinceze, na jednom je mjestu u Banjoj Luci.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije