Hrabra Lolanajnovije

Povlači se sporni “SEDAM NA JEDAN” Vajber stiker?

Na adresu Fondacije Udružene žene, danas je stigao pismeni odgovor Grada Banja Luka povodom Vajber stikera koji su na seksistički i krajnje uvredljiv način predstavljali građanke Banjaluke zbog čega je ova Fondacija ranije uputila žalbu. Pismeni odgovor Grada, podijelile su na svojoj Facebook stranici.

Prenosimo: Redakcija

Fondacija Udružene žene

U njemu se navodi kako će Gradska uprava Banjaluka razmotriti zahtjev za uklanjanje spornog stikera iz ponuđenog paketa.

Facebook/Fondacija Udružene žene

– Iako to nije bila namjera gradske administracije, naprotiv, jedan od objavljenih stikera je dao povoda za oprečne stavove u javnosti i bio uzrok sporenja između zainteresovanih pojedinaca, društvenih grupa i organizacija. Ne želeći ostavljati prostora dvojakim tumačenjima, Gradska uprava vas želi obavijestiti da će razmotriti upućeni zahtjev za uklanjanje predmetnog stikera iz ponuđenog paketa, uz molbu za razumijevanje složenog tehničkog procesa koji je bilo nužno ispoštovati prilikom objave, a jednako će biti obiman i prilikom odjave jednog od stikera. Radi se o globalnoj aplikaciji i složenoj mreži komunikacije preko posrednika što će zahtijevati vrijeme – navodi se u odgovoru, koji su “Udružene žene” objavile na svom Fejsbuk profilu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije