Sponzorisano

Učinite svoju kuću pametnom!

Nova usluga za vas – m:tel Smart Home. Pametno stanovanje za samo 5,99 KM mjesečno!

Jelena Računica Šatara

Foto: m:tel

Vaša kuća može postati pametna uz novu uslugu koju vam nudi kompanija m:tel.  Pomoću moderne tehnologije, budite u mogućnosti da pratite i kontrolišete bezbjednost vašeg doma, ali i da daljinski upravljate svojim kućnim uređajima, te da štedite energiju.

A, evo kako to zapravo izgleda.

Usluga m:tel Smart Home vam omogućuje da uživo pratite kameru za video-nadzor u vašem domu. To znači da uvijek i sa bilo kojeg mjesta možete vidjeti šta se dešava u vašoj kući. Ne samo da ćete uvijek svoj dom ’imati na oku’, nego i npr. svoje kućne ljubimce. Live praćenje dešavanja u kući omogućeno je na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, a putem jednostavne aplikacije koju možete preuzeti na zvaničnim m:tel kanalima – na Play Store-u i App Store-u.

Svakako, dodavanjem Smart Home uređaja i proširenjem funkcionalnosti svoje pametne kuće omogućene su vam i notifikacije koje aktiviraju neki od senzora za pokrete u kući, kako biste znali da li ste zatvorili prozor ili vrata. Praćenje doma na daljinu podrazumijeva i senzorno praćenje kako pokreta, tako i klime, vode ili dima, što vaš dom čini sigurnijim.

Ugasili ste peglu ili šporet? Vječito pitanje koje kopka većinu nas nakon što izađemo iz kuće. Smart Home je mislio na rješenje i ovog problema. Ugasite električnu energiju putem pametnih utičnica koje kontrolišete daljinski mobilnom ili web aplikacijom.

Pametne utičnice možete da koristite za uređaje koje želite da kontrolišete daljinski, kao npr. da upalite svjetlo ili da uključite grijanje prije nego što dođete kući, kako biste ušli u topao dom.

Za ’pametno stanovanje’ i m:tel Smart Home uslugu potrebno je samo da imate pristup internetu, odnosno da koristite m:tel kućni internet samostalno ili u paketu sa više usluga. Pretplata za m:tel Smart Home iznosi 5,99 KM mjesečno, a paket opreme koja vam je potrebna za sve navedene pametne mogućnosti, već od 99 KM.

Ne brinite se za instalaciju, ona je veoma jednostavna – bez kablova i gubljenja dragocjenog vremena.

Dođite u m:tel još danas i obezbijedite sebi ugodnu budućnost pametnog stanovanja!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite sajt www.mtel.ba.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije