DogađajinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Trudnice, imamo događaj za vas u Banjaluci

Obezbijeđeni su popusti, korisna predavanja i zanimljive sitnice.

Redakcija

Od momenta otvaranja do danas, Delta Planet u sklopu svoje ponude ne nudi samo raznovrsne prodavnice već i zanimljive događaje za sve od 7 do 77 godina.

Ovaj vikend u njihovom fokusu biće trudnice!

Svi znamo da je u tom periodu svakoj od trudnica najkorisnija stvar – rješavanje dilema, odgovori na pitanja i umirivanje strahova od strane stručnjaka. Upravo zato Delta planet je pripremio Školu za trudnice!

Događaj će biti održan u nedelju i to u dva termina od 11:00 i od 18:00. U Delta planetu mislili su na sve aspekte trudnoće, porođaja i prvih dana s bebom te će se okupljenim budućim majkama obratiti:

Dubravka Vujinović – Božić – diplomirani psiholog, koja će govotriti o psihološkim promjenama i strahovima koji se javljaju u trudnoći i ranom postporodjajnom periodu

Sandra Radetić, babica u UKC RS koja će govoriti trudnicama o pripremama za porod i o tome kako da njeguju novorođenče

Vlatka Bojanić iz škole za trudnice Radosnica koja će govoriti o značaju dojenja za razvoj djeteta

Đurica Štula, fizioterapeut, ujedno i otac dvoje djece, koji će pričati o značaju masaže prije i nakon poroda

i

Mihaela Vuičić Ilić, dula i savjetnica za nošenje beba, koja će govoriti o tomekako dojiti dijete u marami, objasniće vam ko su dule i koji je njihov značaj

Na zvaničnom sajtu Delta planeta možete naći i tačan raspored predavanja – a taj dan nećete dobiti samo mnoštvo korisnih znanja i odgovora, već i simbolične i korisne poklone, kao i 10% popusta za kupovinu u prodavnici Pertini.

Dolazite, zar ne?

Pročitaj još

Od iste osobe
Najnovije