najnovijeNaslovna vijestŽivot

10 zvijezda koje su javno požalile svoje plastične operacije

Ove nam slavne djevojke trebaju poslužiti kao upozorenje kako svaki estetski postupak treba jako dobro promisliti i tretirati kao važnu životnu odluku.

Marija Grbić

ANAMARIJA BUTKOVIĆ/miss7

 

U julu 2018. godine Kylie Jenner javno je priznala kako je dala ukloniti filere u usnama i kako se planira vratiti svom prirodnom obliku. Međutim, Kylie nije jedina zvijezda koja je javno priznala kako žali zbog svojih estetskih operacija ili tretmana. Od Courteney Cox pa sve do Victorije Beckham, ove su poznate osobe požalile promjene koje su napravile na svom tijelu bilo da se radi o botoksu ili operaciji grudi.

Kylie Jenner (21)

Kylie ima dugu istoriju sa svojim usnama. U prošlogodišnjem intervjuu za Allure otkrila je kako je u jednom trenutku toliko povećala usne filerima da su sestre napravile intervenciju i morale ju spustiti na zemlju. Nedavno je Kylie na Instagramu otkrila kako je dala ukloniti sve filere u usnama i priznala kako je pretjerala s povećanjem. Nije nam poznato da li ih je ponovno povećavala nakon toga, ali u svakom slučaju izgledaju puno manje.

Khloé Kardashian (34)

Nije Kylie jedina članica Kardashian-Jenner klana koja je javno pričala o svojim estetskim tretmanima. Khloé je priznala kako je požalila i potom uklanjala filere iz lica čak tri puta, a neke efekte još uvijek vidi na licu.

Kristina Bradač (42)

Hrvatska manekenka i dizajnerica modnog brenda Mariposa javno je pričala o svojoj korekciji usana s kojom nikada nije bila zadovoljna. Često je u intervjuima govorila kako joj je žao što je otišla pod nož, a prije nekoliko godina radila je još jednu korekciju kojom je usne vratila u prirodno stanje.

Nina Morić (42)

Hrvatska manekenka s italijanskom adresom bila je česta tema stranih tabloida koji su joj se smijali zbog količine estetskih operacija i plastičnog izgleda. Iako Nina nikada nije javno potvrdila svoje operacije, nije ih ni opovrgnula, a jedina zbog koje je izrazila svoje žaljenje je – povećanje usana. Nina je italijanskim medijima priznala kako je prije desetak godina stavila silikone u usne koji su joj pravili zdravstvene probleme, a nakon što ih je izvadila pod nož se, kako kaže, nije vraćala.

Victoria Beckham (44)

Kada je Victoria bila dio popularne pop grupe 90-ih Spice Girls, jedan od najuočljivijih njenih atributa bile su upravo grudi. Godinama kasnije, Victoria je odlučila javno progovoriti o silikonima koje je dala ukloniti iz grudi. Za Allure u 2014. priznaje kako više nema silikone i kako ne planira napraviti novu operaciju povećanja jer su joj počeli stvarali probleme.

Gwyneth Paltrow (45)

Ovih dana, Gwyneth se zalaže za prirodni look! “Bilo bi me strah otići pod nož, ali pitajte me kad ću imati 50. Međutim, nikada više neću otići na botoks – bila sam i izgledala sam apsolutno ludo. Izgledala sam poput Joan Rivers. Nikada više!”, priznala je 2013. godine za Harper’s Bazaar.

Ivana Banfić (48)

Hrvatska pjevačica priznala je povećanje grudi silikonima još 1995. godine. Više je puta javno govorila kako je požalila zbog toga, ali  ipak ih nikada nije izvadila već samo zamijenila manjima…

Nicole Kidman (51)

Nicole je još jedna glumica u nizu koja je javno požalila odlazak na botoks. Jedno  vrijeme je imala izgled zaleđenog lica koji je podigao puno prašine. U jednom intervjuu 2013. Nicole je otkrila kako “više ne ide na estetske tretmane te kako je čekala godinama da efekti botoksa splasnu i da napokon može pomicati lice”.

Courteney Cox (54)

Courteney je završila na naslovnicama američkih magazina kad je prošle godine otvoreno priznala kako je uklonila sve filere iz lica. “Osjećam se bolje jer izgledam više kao ja. Mislim da izgledam kao osoba kakva sam bila prije, barem se tome nadam”, rekla je Courteney za New Beauty. Odlučila je prihvatiti svoje prirodne znakove starenja i bore na licu jer je shvatila kako je fileri ne pomlađuju već zbog njih izgleda umjetno i zastrašujuće.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije