FantastičnonajnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Astrologija: Šta vam donosi mlad mjesec u Djevici – za svaki znak!

„Disciplina je biranje između onoga što želite sad i onoga što želite najviše.“ ̶ Abraham Linkoln

Lola Magazin

Blizanci

Braćo, i sestre i sva omladino u jednom čovjeku okupite se jer ćete se dobar dio septembra, u slučaju da vam je četvrta kuća u Djevici baviti svojom najdubljom intimom. T-kvadrat između stelijuma u Djevici, Jupitera i Neptuna tjera Blizance u ozbiljnu borbu sa svim svojim ličnostima. Vrijeme kada mislite da je čitav kosmos protiv vas. Vrijeme kada morate zaroniti u sebe i vidjeti šta to radite pogrešno, posebno u svom naintimnijem okruženju. Takođe svi odnosi, a posebno partnerski su na udaru, otima vam se neka tajna koju ste zakucali duboko u sebe. Lome se u vama razne sile, vrijeme nemira i naglih dešavanja je obećanje. Mnogo energije koja se izbacuje utiče na svađe, nesporazume i trvenja, pa budite oprezni u odnosu sa okolinom. Prezaposlenost i trka, frka, panika.

Rak

Za Rakove septembar je pun kontakata, upoznavanja novih ljudi, poslovne komunikacije i komunikacije internetom, neki će imati ozbiljne telefonske razgovore i prepiske internetom. Moguća su kraća putovanja. Potreba da se sada nešto novo nauči ili upiše raste, da se obnovi odnos sa nekim rođakom ili da se u svojoj bližoj zajednici uradi nešto korisno. Takođe, moguće upoznavanje ljubavi preko internetu, na putu ili u komšiluku, ali i zategnuti odnosi, malo grublji jezik i moguće prepirke sa okolinom. Rakovi u prvom dijelu septembra mnogo koriste intelektualne resurse, pa je mogućnost pregrijavanja nervnog sistema moguča, a sa njom i potreba da se verbalno obračunavaju sa bliskim ljudima. Prilika da se razmišlja o kupovini novog telefona ili neke tehničke spravice.

Lav

Lavovi nakon ozbiljnog trošenja u avgustu razmišljaju o načinima kako da zarade neki dodatni novac. Potežu se teme vrijedosti stvari, ljudi, posla, odnosa. Neki Lavovi nešto kupuju, neki prodaju, neki se bacaju na zaradu po svaku cijenu, a oni kojima Uran ulazi u desetu kuću razmišljaju i o novim pravcima u karijeri. Prilika da se materijalna situacija konsoliduje, da se možda u nešto uloži i da se razmišlja o vrijednostima svega što se ima.

Djevica

Energičan stelijum u prvoj kući izbacuje Djevice u potpunu samoaktualizaciju. Ovo važi za sve koji imaju podznak do 20. stepena Djevice. Jako čudno i neobično za ovaj znak, ali sami sebi dolazite na prvo mjesto. Potreba da se osnaži tijelo, da se radi na poboljšanju higijene zdravlja, ishrane je naglašeno. Potreba da se pokreće neka nova poslovna priča, ali i mogućnost da Djevice imaju sukob sa partnerom i porodicom, naročito one koje sada dižu svoj glas i odbijaju da kao dosad rade sve umjesto drugih. Mars u prvoj kući daje snagu da se suprotstavite svim spoljašnjim pritiscima, a Venera stvara potrebu za uljepšavanjem, pa je vrijeme za prinove u ormaru. Ljubav prema sebi dolazi iz najčudnijih kutaka, iz duhovnosti, kroz nove spoznaje, kroz otpuštanje starih trauma.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije