FantastičnonajnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Astrologija: Šta vam donosi mlad mjesec u Djevici – za svaki znak!

„Disciplina je biranje između onoga što želite sad i onoga što želite najviše.“ ̶ Abraham Linkoln

Lola Magazin

Vaga

Vagama prva polovina septembra donosi povlačenje u ilegalu, duboku duhovnost i pripremanje planova za budućnost, naročito onih poslovnih. Vage se pripremaju za mlad Mjesec u Vagi kada će da blistaju, a sada se bave snovima, potisnutim strahovima, čišćenjima psihe, otklanjanjem dubokih strahova i zavisnostima. Takođe je velika vjerovatnoća da se čisti i pitanje svega tajnog i skrivenog, a nepoželjnog, uklanjuanje odnosa koji štete i nisu ispunjavajući. Duboka želja i potreba za mirom unutar sebe.

 

Škorpija

Škorpijama stelijum u Djevici pada u jedanaestu kuću, kuću prijateljstava, planova, nada, želja, socijalnog kruga. Postoji velika mogućnost da steknete nove prijatelje ovog mjeseca ili da se okupite sa postojećim. Veliki naglasak na prijateljstvu i fokus na društvenost. Sa prijateljima ili u društvenim krugovima se razgovara o poslu i planira novi biznis sa istima. Učlanjenje u nove grupe je moguće, moguće su nove ideje i planovi, mogući su kontakti preko interneta sa suprotnim polom.

 

Strijelac

Mjesec ogromne aktivnosti za ovaj znak. Gradi se T-kvadrat na vašem podznaku. Plus Jupiter je u prvoj kući, a stelijum u Djevici u desetoj. Pitanje studija, karijere, novog posla koji Strijelčevi teško da mogu prihvatiti zbog ostalih obaveza. Ozbiljna prezaposlenost. Ozbiljne ponude za posao. Putovanja i završavanje fakulteta, škola, diplome, pohvale, javna priznanja. Ekspanzija ličnosti rezultuje zapostavljanjem karijere ili doma, ekspanzija poslovnog uspjeha onemogućava da se tijelo smiri i odmori. Veliki utrošak energije.

 

Jarac

Kod Jarčeva stelijum u Djevici zauzima ili devetu ili osmu kuću. Transformacija ličnosti na pomolu. Transformisanje sekualnog života, lične snage, baratanje tuđim novcem, „sređivanje“ karaktera i čišćenja od loših oblika ponašanja ili duboka posvećenost duhovnom razvoju i razvitku. Mogućnost da se ozbiljno pozabavite fakultetom, naročito oni koji studiraju, a i oni koji bi da se vrate fakultetu na ovaj ili onaj način. Za neke Jarčeve lijepa putovanja, a za većinu naporan rad rad i rad kao što oni i vole. Podizanje duhovne svijesti za sve one koji rade na sebi, zanimanje za religiju ili metafiziku.

 

Vodolija

Vodolije ulaze u fazu „drmanja kaveza“ gdje je malo šta onako kako su planirale. Bude se žudnje, strasti, budi se želja i sve je teže racionalizovati sopstveni život. Neki aktivni udarci i nepredviđene situacije na ljubavnom planu pokrenuće ozbiljne promjene ličnosti Vodolije. Vrijeme da se vrše ozbiljne transformacije na planu najdubljih želja, potreba i strahova. Uran iz Bika kvadrira znak Vodolije pa oni rođeni na početku znaka sada mogu očekivati mnogo promjena u životu.  Jak seksualni nagon donosi naglašene promjene raspoloženja i krize. Potreba da se okruženje drži pod kontrolom takođe može donijeti neprijatnosti.

 

Ribe

Ribama mlad Mjesec u Djevici počinje u prirodnom sedmom polju odnosa, veza, braka, partnerstava i javnosti. Ribe će poželjeti razviti zvaničan odnos sa nekim ove jeseni. One koje nisu u odnosima. Takođe javlja se potreba da se neki odnosi javno ozvaniče. One koje jesu, posvetiće se dušom i tijelom radu na svom postojećem odnosu ili završavanju, a i pokretanju nekog novog poslovnog partnerstva ili izlasku u javnost pod nekim novim uslovima.

 

 

Piše: Baba Vaga

Pročitaj još

Od iste osobe
Najnovije