najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Koliko nam vremena treba da se opustimo u novoj vezi?

Od dijeljenja kupatila do dijeljenja kreveta: koliko nam vremena treba da se opustimo pred partenrom /- kom?

Prevela: Nataša Bursać

Izvor: OLIVIA PETTER- theindependent.co.uk

Foto: gpointstudio / Shutterstock.com

Od prve noći provedene kod nje/ njega, preko prvog “Volim te”, postoji mnogo prekretnica u vezi- koje koristimo da procijenimo u kom pravcu se ta veza kreće- koje nisu iste kod svakoga.

Novo istraživanje (sproveo Mattress Advisor) je pokazalo koliko nam zapravo vremena treba da se opustimo pred partnerom, putem najboljih pokazatelja nivoa intime- nuditeta, ili nošenja proteze kada spavamo, i sl.

Foto: Just dance / Shutterstock.com

Primjera radi, muškarcima je potrebno oko 3 mjeseca da se osjećaju slobodnim da spavaju nagi pred novom patrenerkom, dok je ženama potrebnan bar još jedan mjesec.

Isto tako muškarcima je potrebno ugrubo 3 mjeseca da stave protezu za zube u krevetu, a za žene je taj period znatno duži – oko 9 mjeseci.

Kada je pak u pitanju obnaživanje- nešto što sigurno brine većinu nas u novoj vezi, muškarcima je potrebno oko 3 mjeseca, a ženama oko 4.

Oko jednog se (barem) muškarci i žene slažu – a to je kada je ok reći partneru da glasno hrče.

A ako se pitate šta je to što je novopečenim partnerima najteže uraditi jedni pred drugima, to je zapravo izvršiti nuždu, gdje su uopšteno muškarci opet malo slobodniji.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije