Naslovna vijestNevjerovatnoZabavna Lola

Ako si među ženama koje se šminkaju, ovo je tekst za tebe

Kako neko reče “You can never look like them because they don’t look like them, either!” 

Bojana Mutić

Dakle, nemojmo se sikirati. Niko ne liči na svoju profilnu na fb, a kamoli celebrity na naslovnici nekog časopisa na sebe.

I ne ovo nije post u kojem treba da likujemo jer oni zapravo izgledaju loše, u stvari nije to loše, oni izgledaju normalno, kao i svi mi, ali mnogo gore nego što smo navikli da oni (treba da) izgledaju.

Ovo je post koji služi tome da se podsjetimo da smo svi isti, da svi imamo bore, pore, mitisere, bubuljice, dlačice,… da svi izbliza uslikani izgledamo manje više grozno, da toj grozoti dodatno doprinosi puder, što je ironija, ali tako je. Čini mi se da puder samo izjednači boju lica, a svaku drugu manu još više naglasi, i mišljenja sam da svi bolje izgledamo sa manje šminke na licu (prvenstveno sa manje pudera, pogotovo onog u prahu ili kamenu) i da – kad već te podloge služe samo izjednačavanju boje – da je bolje koristiti BB kreme ili blaže pudere, koji će takođe obojiti lice i sve njegove fleke u istu boju, da budem bukvalna, ali neće od lica napraviti rošavo blato.

 

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije