najnovijeNaslovna vijestVauZabavna Lola

Mlad Mjesec u Vagi: Šta to donosi svakom znaku?

„Stvoriti ranu vam može svako, ali zarastanje je vaša odgovornost.“

Jelena Puhalo

Lavovi, koliko možete raditi? I kako vaša posvećenost poslu utiče na krug ljudi oko vas? Koji su modeli po kojima prihvatate ljude u svoj život i iz njega ih ispraćate? Na kom mjestu u životu su vam obaveze, a na kom prijateljstva? Oslanjate li se na druge kada planirate da neki posao bude završen? Nadate li se nekoj promjeni radnog okruženja ili radite nešto konkretno po tom pitanju? Očekujte važan poziv...

Djevice, stižu li dolari? Djevice ovih dana pokušavaju dodatno zaraditi ili očekuju neki priliv novca koji dolazi od truda i rada iz prošlosti. Ali ljubav opet šteka. Umorni od raznih razočarenja, pokušavate se odmoriti od sopstvenih zabluda i neispravnih odluka iz vremena koje je iza nas. Dobre vijesti o povećanju plata, nekim nepredviđenim zaradama mogu doći. Kada ćete shvatiti da je novac energija i dolazi u onoj mjeri u kojoj vi dozvoljavate da on dođe? I da li planirate da radite na svom krhkom egu da bi posao išao bolje?

Vage, sijajte! Ovo je period „natrpane“ prve kuće, vrijeme kada su u žiži međuljudski odnosi i svi vidovi spajanja, umrežavanja i komunikacije, baš kako vam odgovara. Ali ovo nije kao svaki drugi period Vage. Da li ste se natrpali emotivnog đubreta i sada ne znate odakle da počnete sa čišćenjem? Nerviraju li vas tajne koje čuvate u želji da ne povrijedite ljude oko sebe, a povrijeđujete sebe? Da li ste prihvatili neki odnos u prošlosti koji odgovara više drugoj strani nego vama? Ako ne volite sebe, koji su načini da zavolite druge i kako da vam iko uzvrati?

Škorpije, tajne emocije, odnosi vladaju…Jeste li se doveli do ruba nekog odnosa i da ne znate koji je sljedeći korak? Satrahovi sada opsjedaju Škorpije i postoji određeno odlaganje neizbježnih emotivnih odluka. Prija li vam to što ćutite? Prija li vam ta maska koju nosite? Kada planirate da svijetu kažete šta vam je stvarno na srcu? Ovo je period kada ste u fazonu: neka još malo pričeka. A vremena teško da ima…Sljedeći mlad Mjesec je u vašem znaku pa još u kvadratu sa Uranom. Ako ne kažete sad, kasnije će biti samo luđe i teže.

Strijelčevi lagano vode bitku sa svojim socijalnim krugom. Kome ste dali nogu da biste ugurali neki vaš hir u vrijeme i prostor? Brine li vas zarada i koliko novca privređujete? Mnogo posla ovih dana, a sve u korist zarade može da uzburka odnose sa ljudima koji su vam dragi. Na Strijelčevima je da izbalansiraju sopstvenu vrijednost sa vrijednošću koju osjećaju prema drugima.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije