najnovijeNaslovna vijestVauZabavna Lola

Mlad Mjesec u Vagi: Šta to donosi svakom znaku?

„Stvoriti ranu vam može svako, ali zarastanje je vaša odgovornost.“

Jelena Puhalo

Jarčevi, kako ide karijera? Dolaze li nove ponude? Jarčevi su mnogo radili na polju karijere pa sada osjećaju određene benefite. Ali, sta je sa partnerskim odnosima? Kako uspijevate da smanjite gas u poslu da stignete ljudima do kojih vam je stalo ili to uopste ne vidite kao problem? I kako vam odnosi sa nadređenima utiču na partnerstva i privatne odnose? Okrenite se drugima, sigurno ste nekoga zapostavili…

Vodolije, kuda plovi vaš brod? Osjećate li se izgubljeno, napušteno, usamljeno, onemogućeno, kao da je mnogo toga protiv vas? Period koji je pred vama bogat je promjenama na koje vi imate veoma malo uticaja. Kome vjerujete i u šta? Ko vam radi iza leđa? Jesu li vaša duboka duhovna stremljenja u skaldu sa vašim postupcima? Mnoge Vodolije u posljednje vrijeme izgovaraju rečenicu tipa: „Šta mi je ovo trebalo?“ čega god da su se uhvatile, ali jednostavna stvar poput malo vjere može da pomogne. Vrijeme ispitivanja vjere traje.

Ribe, vi završavate gdje svi staju, i sada je vrijeme čišćenja…imate toksičnih odosa i dalje i transformacija je nužna. Takođe, sve Ribe u periodu koji je iza nas rješavaju neka pitanja svojih prijateljstvara, posebno nekih dugogodišnjih. Kome ne možete više vjerovati, a kome ste vi uskratili razlog za povjerenje? Pretjerujete li u svojon fokusiranosti na partnera, nauštrb ostalih odnosa?

Period koji je pred nama je blagotvoran, snažan, sa velikim potencijalom za rast. Ali, kako to ove godine biva, ne dolaze stvari tako lako, pa se potrudite da nešto i zaslužite.

Za sve koji se još nisu opredijelili sa kim žele biti i koja je njihova reprezentacija, postoji samo jedan savjet: BIRAJTE SRCEM! Jer, na kraju dana, srećnim nas ne čine naše „ispravne“ već odluke iz duše!

Pročitaj još

Od iste osobe
Najnovije