najnovijeNaslovna vijestSimpatičnoSponzorisanoZabavna Lola

I žena vozi Mercedes-Benz!

Tri Mercedes-Benz vozila za vas!

Ivana Simikić

Lola je birala i izabrala tri najbolja predstavnika Mercedes-Benz vozila u kojima bi se žena za volanom najbolje osjećala. Da, znamo, auto za ženu je onaj auto u koji sjedne žena. Ali ova tri modela su potpuno “She is Mercedes”.

Mercedes-Benz B-Klasa

Za ovaj auto kažu “Praktičnija i elegantnija nego ikada”, a mi potvrdno klimamo glavom. Riječ je o modelu koji pripada segmentu kompaktnih MPV vozila, koji je u dosadašnje dvije generacije prodan u više od 1,5 milijuna primjeraka, a i sam proizvođač za novi model spominje naziv Sports Tourer. Sports se odnosi na dizajn automobila te sada nova B-Klase djeluje daleko više sportski nastrojena od dosadašnjeg modela, a sve po uzoru na modele koji su pristigli prije nje. Najviše sličnosti ima s A-Klasom.
Najljepši je MBUX system koji radi na “Hey Mercedes” i koji, pazite sad, uči sve o vama, vašim navikama.

Mercedes-Benz CLA Coupe

Sve s ovim autom biće – ljubav na prvi pogled. Sa sjajnom rešetkom strukture dijamanta, snažnim ramenima i širokim zadnjim delom ovaj auto privlači na sebe sve poglede. A to znači da ćete s njim i vi biti u centru pažnje.

Ekspresivni oblici na neponovljiv način signaliziraju dinamiku i sportsku eleganciju modela CLA. Jasne linije daju joj karakter koji izražava nagon za kretanje, dok materijali visokog kvalieteta u unutrašnjosti vozila prikazuju premium status Mercedes-Benza.

Za ovaj auto kažu da je prava rock zvijezda, a igra s cestom je maestralna zahvaljujući učinkovitim motorima i svoj snazi koju ovaj model nosi.

Najbolje smo ostavili za kraj u vidu Mercedes-Benz A-Klase

Iako ste već do sada shvatile da bilo koji Mercedes-benz da izaberete nećete pogriješiti, ova A-Klasa donosi dozu posebnosti u svemu. Od dizajna, preko unutrašnjosti, do performansi na cesti – ona će brzo postati vaša najbolja prijateljica. Ovaj auto opisuju sa: Udoban, prostran I nevjerovatno inteligentan. Ovaj predstavnik A-Klase možda jeste najmanji, ali ako pitate Lole – I najljepši.

Sva auta smo imali priliku da upoznamo i uživo u Autokući Jajčević doo u Banjaluci. Iskoristite jedno popodne, vikend ili pobjegnite s posla I svratite i vi da vidite da nismo pogriješile u izboru.

 

Koji vi birate za sebe?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije