Ljudi s olovkamanajnovije

Med sa malinama ili kupinama? MOŽE!

Ja sam majka dva divna dečaka, supruga jednog pravog muža, po zanimanju dipl.ing.organizacionih nauka, pokretač jedne nove porodične biznis priče.

Redakcija

Radmila Stevanović

Pored redovnih poslova u struci, porodično se bavimo pčelarstvom već 25 godina. Koncept našeg rada je funkcionisanje u skladu sa prirodom i korišćenje blaga koje nam priroda nesebično daruje.

Med koji dobijemo na pčelinjaku konzumiramo zajedno sa našom decom i sa ponosom poklanjamo prijateljima. Garantujemo vrhunski kvalitet naših proizvoda. Do sada smo med prodavali isključivo otkupljivačima na veliko, ali smo odlučili da naš med plasiramo direktno krajnjim korisnicima.

U ponudi imamo bagremov i suncokretov med, a ove godine smo medu dodali liofilizovano voće – malinu i kupinu.Dobili smo zaista zanimljive i deci primamljive ukuse, kojima ni odrasli ne mogu odoleti. U planu nam je uvođenje još nekih novih kombinacija ukusa.

Do kraja godine cilj je da kreiramo korporativne poklon pakete i sa firmama ostvarimo uspešnu saradnju kako bi svojim poslovnim partnerima u svakoj prilici pokonili nešto unikatno, a svojstveno našoj tradiciji.


U pripremi su kutije koje ćemo koristiti za pakovanje i slanje meda.

Detaljnije informacije možete pogledati na našoj instagram stranici
www.instagram.com/prirodanmed

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije