Hrabra LolanajnovijePreduzetništvo

Ovakvu torbu MORATE imati!

MOA baggeek je bh.brand koji je već nekoliko godina poznat po svojim jedinstvenim modelima torbi i haljina koje su tako kreirane da ih možete nositi na više načina ili u različitim okolnostima.

Redakcija

Iako je jesen možda vrijeme da malo usporimo tempo, dizajnerica Anna Lukenda ne odmara, već stalno radi na novim modelima koji će najbolje odgovoriti željama i potrebama njihovih korisnika.

 “Brand MOA baggeek je izašao u javnost krajem 2011. godine.

Ideja je bila da napravim nešto što na tržištu nema. Inače volim multifunkcionalnost u dizajnu, a kad su torbe u pitanju, njih nikad nema dovoljno. Svaki styling traži drugu torbu i upravo sam zato kreirala i PAX Backpack koji je dizajnom i funkcionalnošću savršen za sve nas kojima ni dvije slobodne ruke nisu dovoljne za sve što tokom dana želimo završiti!“ — Anna Lukenda, MOA baggeek dizajner i fotograf

PAX Backpack

Na prvu bi rekli  – ruksak kao i svaki drugi, može se nositi na jedno ili oba ramena, međutim PAX je svojim oblikom i materijalom veoma ugodan za nošenje, a veliki ziper nudi mogućnost da u jednom potezu imate pristup svemu što nosite sa sobom! Knjige za školu ili fax, radni materijali za sastanke, planere, šminku, notebook – sve to ima svoje mjesto u ovom MOA baggeek ruksaku.

Jedan dodatak unutar PAX-a nam je posebno zanimljiv – a to je spužvasti umetak koji će fotografima omogućiti da sa svojim digitalnim ljubimcem sigurno i sa stilom putuju do slijedeće destinacije. 😉

DreamBag

Kroz fotografije »Body like a canvas« sam željela dočarati kako je za samopouzdan izgled ponekad potreban tek jedan detalj koji će pomoći da žena istakne i pokaže svoj stil. Šarenilo boja, ruž za usne ili omiljena torba dat će uvijek željeni rezultat. Ili u ovom slučaju, razigran body art i jedna DreamBag.

Mala kompaktna ručna torba dolazi s lancem, kako bi se mogla nositi i na ramenu, a napravljena je od water repellent materijala. Uskoro izlazi i nova DreamBag Leather kolekcija, za sve vas kojima torba nije torba ako nije od prave kože.

 

MOA baggeek s tobom proživljava sve tvoje životne avanture!

https://www.facebook.com/moabaggeek/

https://www.instagram.com/moabaggeek/

https://moa.ba/

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije