FantastičnonajnovijeNaslovna vijest

Prve pacijentkinje iz Rusije stigle u Specijalnu bolnicu Svjetlost Banja Luka

Specijalna bolnica Svjetlost Banjaluka ugostila je četiri pacijentkinje iz Rusije i to po prvi put u Republici Srpskoj, a sve u okviru projekta medicinskog turizma na kojem ova zdravstvena ustanova radi već nekoliko godina.

Redakcija

Specijalna bolnica Svjetlost Banja Luka

Upravo u specijalnoj bolnici Svjetlost Banja Luka ove pacijentkinje će obaviti zahvat blefaroplastike, odnosno podizanja gornjih kapaka i uklanjanja podočnjaka.

Dobar glas o vještinama tima na čijem je čelu dr Bojan Kozomara čuo se daleko i došao do njih, te su odlučile da kilometri ne budu prepreka kada je u pitanju najbolja medicinska usluga.

“Imamo puno povjerenje u dr Kozomaru i nismo imale dilemu oko dolaska u Banjaluku. Obišle smo spec. bolnicu Svjetlost Banjaluka i sve ovdje je na svjetskom nivou. Sigurno ćemo preporučiti i drugima. Ništa nije daleko kada je u pitanju odabir pravog specijaliste,” istakla je Tatiana Sokolov, jedna od pacijentkinja i vlasnica agencije Medicatour iz Moskve.

Dolazak ruskih pacijentkinja rezultat je rada i napora specijalne bolnice Svjetlost Banja Luka na razvoju medicinskog turizma u oftalmologiji u našoj zemlji.

“Već duže vrijeme razgovaram sa gđom Sokolov koja u Rusiji vodi agenciju za medicinski turizam i njihov dolazak dokaz je da ništa nije nemoguće. Siguran sam da i mi ovdje možemo da ponudimo uslugu na svjetskom nivou pacijentima iz bilo kojeg dijela svijeta i nadam se da će u skorijoj budućnosti ovo postati trend,” istakao je dr Kozomara.

Zahvati na pacijentkinjama biće obavljeni danas, a one su već imale priliku da obiđu i neke dijelove Banjaluke i upoznaju naš grad. Medicinski turizam je segment na kojem će spec. bolnica Svjetlost Banjaluka nastaviti da radi i u narednom periodu.

 

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije