Hrabra LolanajnovijePreduzetništvo

Tačkica – Personalizovana knjiga za decu

“Svako dete je na početku samo tačkica, koja raste i raste i rodi se i dobije ime.” 

A Tačkica je na početku bila samo ideja, za koju je bila potrebna upornost, rad i želja da bi se ostvarila. 

Redakcija

Vanja Nikolić

Ja sam Vanja Nikolić, autor i pisac za decu i odrasle, dramaturg i kopirajter. 

Volim da pišem za decu i želela sam kreiram personalizovane knjige koje će da pričaju priče važne za odrastanje, da budu drugačije od ostalih pesonalizovanih knjiga i da prerastu u biznis na kome ću godinama da radim i da ga gradim. 

Napisala sam priču za svako slovo, kreirala nekoliko priča o putovanju na koje se dete otisne u potragu za slovima svoga imena i tako je nastala Ja sam… knjiga.  Na kraju putovanja sva slova se slažu u detetovo ime. Priča nosi poruku da se ime ne kupuje, već se za njime traga i putuje. A svako dete dobije zaista različitu knjigu. Čak ni dve Ane ili Jovane, ne prolaze isti put u svojoj potrazi, jer niko od nas ne prolazi isti životni put. 

Knjiga se slaže i štampa nakon poručivanja na luksuznom papiru u boji i sa tvrdim povezom. Moguće je osmisliti i posvetu koja će se naći na početku knjige. Dostavlja se i čuva u posebno dizajniranoj kutiji.

Za mene je personalizacija pronalaženje sopstvene autentičnosti i vera u tu autentičnost. Potrebno je da učimo decu da neguju svoju jedistvenost. Verujem da je upravo ona naš najbolji vodič u životu, jer kada radimo stvar na svoj način istinski smo srećni, jer negujemo dete u sebi. 

A Tačkica živi na ovim adresama.

Hvala vam što ćete pratiti njene i moje priče. 

https://www.facebook.com/tackicaknjiga/

www.tackica.com

https://www.instagram.com/tackicaknjiga/

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije