najnovijeNaslovna vijestNevjerovatnoZabavna Lola

Da li želiš da budeš NIKE AIR FORCE 1 Shadow djevojka? Evo kako!

Da li si znala da je prva Air Force patika kreirana 1982. godine?

Redakcija

Tek 2001. godine veličine su prilagođene i ženama. Patika kreirana prevashodno za muškarce i basket, posljednjih godina postala je model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu.

Inspiracija za dizajn najnovijih modela Nike Air Force Shadow jesu žene pokretači promjena.

One koje ne primjećujemo svaki dan na TV ekranima i društvenim mrežama, ali imaju snagu i energiju za velike promjene.

(model AF1Shadow/CI0909-400 dostupan u Nike shopovima u BIH od 13.11.)

Ako čitaš ovaj tekst, znamo da si i ti Air Force 1s! I Zato te pozivamo da učestvuješ u Air Force Shadow aktivaciji i postaneš AF Shadow GIRL. Šta treba da uradiš?

Potrebno je da:

  • dođeš u Nike shop u Delta Planetu,
  • napraviš fotografiju na Nike Flower ljuljašci
  • fotku okačiš na svoj instagram nalog uz #AFShadowgirl, #AF1 i #nikeshopbanjaluka

 

Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama (muzička umjetnica Vanja Mišić, blogerka Snježana Šućur, atletičarka Ivana Macanović i fitness instruktorka Milica Budimir) odabrati one tri koje će dobiti priliku da iskuse kako je to biti prava Shadow djevojka.

Tim povodom ćemo u nedjelju, 17. novembra, s početkom u 14h, organizovati ekskluzivno druženje u Nike shop-u u Banjaluci u Delta Planetu.

Devojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Vanjom, Snježanom, Milicom i IVanom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru. Kosta Miljković će biti zadužen za total look, a Nike tim će im pokloniti pravi photoshooting i profesionalne fotografije za društvene mreže, koje će sa njima raditi profesionalni fotograf.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije