LjudinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Svima vama koji se smejete ovoj devojci jer znate ko joj je dečko

Otvorila sam Instagram i kao žena u Srbiji koja ulazi u tridesetu umalo izašla sa aplikacije. Neko je postavio post o jednoj Aleksandri koja ima 45 godina, prosedu kosu i samostalnu umetničku karijeru, ali nije im to smetalo. Smetalo im…

Redakcija

Mudrolije, Nina Gavrilović

Otvorila sam Instagram i kao žena u Srbiji koja ulazi u tridesetu umalo izašla sa aplikacije. Neko je postavio post o jednoj Aleksandri koja ima 45 godina, prosedu kosu i samostalnu umetničku karijeru, ali nije im to smetalo. Smetalo im je, je li, što se u nju zaljubio jedan Kijanu Rivs koji je, inače, 10 godina stariji od nje.

Kijanu je imao težak život. Čovek je izgubio i ženu i dete i generalno nikada nije bio klasičan lik iz Holivuda koji menja devojke kao čarape. Bio je uviđavan, tih, povučen, skroman. Jednom rečju – redak. I našao je takvu ženu. Zamislite, nakon svega što je prošao ponosno je uhvatio novu ljubav za ruku i stao sa njom na crveni tepih. Isplivalo je sve crno u ljudima.

“Šta će sa njom”, “vidi je kako je matora”, “zašto nije sa manekenkom”, “crni Kijanu šta ti to treba”. Primedbe su se samo ređale. I što je najtužnije, pisale su ih žene. Kao prvo, nije da je bitno, ali ona i jeste mlađa od njega i to čitavu deceniju, samo što je izabrala da elegantno ostari. Nije u sebe stavljala nikakve filere, nije se punila plastikom, umesto toga punila je svoj studio, gradila svoju karijeru. Nikada nije iskoristila mega popularnog dečka da je pogura iako je mogla.

Naprosto – imala je više uviđavnosti i snage nego što bi mnogi na njenom mestu.

Drage devojke koje ste je ismevale, samo shvatite jedno:

Možda ste sada lepe, uspešne, bogate i duhovite. Možda mislite za sebe da jeste. Ali sve te stvari su promenjive osim jedne. Neoborive. Ostarićete. Samo je pitanje da li ćete ostariti kao dostojanstvene ostvarene žene koje mogu da privuku nekog Kijana svojim stavom ili kao neke džangrizave bivše lepojke koje odbijaju i sopstvenog muža svojom ozlojađenošću.

Da citiram jedan stih kada nekog iskreno voliš možeš da pevaš”ja nisam čedo proseka, mene ne vuče oseka i svud je Holivud”. A ako to nemaš i Holivud je jedan niskobudžetni film sa jeftinim efektima i otužna, preduga, izlizana španska serija kojoj odavno znamo kraj.

Kijanu, majstore, samo ti ruši Matriks. Poštovanje.

Ja sam Nina, vidimo se na Fejsbuku ili putujte sa mnom na Instagramu.

 

Mudrolije

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije