DogađajinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Rock Opera za 5 dana u Banjaluci

Za tačno pet dana Banjaluku očekuje regionalni spektakl – Rock Opera LIVE na sceni dvorane Borik! Dvorana Borik – 15.11. od 20h! Pripremite se na 2 sata nevjerovatnih izvedbi rock klasika i numera koje svi znamo i volimo. Za odličnu…

Redakcija

Za tačno pet dana Banjaluku očekuje regionalni spektakl – Rock Opera LIVE na sceni dvorane Borik!

Dvorana Borik – 15.11. od 20h!

Pripremite se na 2 sata nevjerovatnih izvedbi rock klasika i numera koje svi znamo i volimo. Za odličnu atmosferu pobrinuće se više od 80 članova cjelokupnog ansambla koji čine vrhunski muzičari, izvođači, dirigenti i ostali.

Gdje god se ova ekipa pojavila nastala je sjajna žurka, a gdje god su svirali tražilo se mjesto više, jer se doživljaj prepričava danima nakon koncerta.

U programu je zastupljeno 20 antologijskih muzičkih hitova rok grupa, čija imena su dio enciklopedije svjetske i domaće muzičke scene 20. vijeka. Neki od njih su Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, The Beatles, Pink Floyd.

 

Rock opera izvođena je čak sedam puta u Novom Sadu i dva puta u Beogradu. Srpsko narodno pozorište i Sava centar su bili ispunjeni do poslednjeg mesta. A i Banjaluku očekuje isto!

 

Karte možete kupiti na blagajni dvorane Borik ili na Trgu Krajine!

 

  • Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwKa4C4tyA7WoTiD1rn02yg
  • Facebook: https://www.facebook.com/rockoperasrb/
  • Instagram: https://www.instagram.com/rock_opera_srb/?hl=sr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije