FeminizamnajnovijeNaslovna vijest

Mnogo je lakše vjerovati da ona ne glumi orgazam kako bi se što prije skinuo s nje

Napomena: Upotreba pojedinih riječi u ovom tekstu je sasvim opravdana i namjerna. Ovaj tekst nije za moraliste i one koji se crvene na riječ JEBANJE.

Jelena Despot

Foto: Unsplash.com

 

Jedan prijatelj u šali svako malo konstatuje kako i dalje pišem za portal „za nedojebane žene“ aludirajući na Lolu i bezuspješno pokušavajući da bude duhovit. Ja mu u šali jednako odgovaram da mi je drago da je moj fan i neka nastavi da čita. Nije ovo tekst o njemu i njegovoj šali, ali jeste o nama. Ženama.

Kad god neku ženu hoćeš da uvrijediš, obezvrijediš i umanjiš najlakše je da ju svedeš na seks. Ako je nervozna, nije jebana. Ili barem nije dovoljno. Ako misli, onda je frustrirana i vjerovatno frigidna. Ako konstantno nešto priča to je zato što joj neko nije adekvatno zatvorio usta. Ako viče, opet nedojebana.

Muškarci ponekad sebi daju previše moći u odnosu na nas žene. Oni za nas romantizuju taj seks. Misle da je to ženama čin kojem moraju prethoditi večera uz svijeće ili odlazak u pozorište. Misle vrlo često da su naročito posebni. Da su oni ti koji će ženu učiniti „dojebanom“ i mirnom.

Guess what, žena može da ima seks mnogo lakše nego bilo koji muškarac. Ako ga želi. Ženi je seks dostupniji, upravo zato što su i muškarci dostupniji. To samo znači da muškarci u većini slučajeva nisu dojebani.

Žena ne mora biti zaljubljena da bi imala seks i uživala u njemu. Lijepo je ako jeste, ali ne mora. Za ženu je to jednako fizička stvar kao i za svakog muškarca. Žena nije ništa nježnija, ništa manje ne uživa u orgazmu nego neki muškarac. Ne želi svaka žena seks zbog muškarca. Većina žena seks želi zbog sebe. Većina normalnih žena neće glumiti orgazam kako bi muškarac bio muškarčina već će mu pokazati gdje i kako treba.

Većina normalnih žena shvata da je seks normalna, prirodna i potrebna stvar. Ne da bi te učinila „dojebanom“ već da bi ti bilo lijepo.

Žena nije samo seks. I ne služi samo za seks. Ali joj muškarac može biti samo seks. Isto onako kako muškarcu može neka žena.

Muškarci vole da vjeruju kako ih svaka žena sa kojom imaju seks obožava. Kako je taj čin za nju neka naročita čast koju ju joj je ukazao.

Navedi ženu da se sjeća tvog poljupca. Navedi je da se osjeća srećnom i zadovoljnom kad je zagrliš. Navedi je da želi samo tebe tako što ćeš biti muškarac. A ne seksom. Žena se ne može učiniti odanom seksom. Žena se osvaja svim onim stvarima prije i poslije seksa.

Seks je samo potreba.

Nečiji um je ono što te čini nečijom ženom. Um koji želi da i ti jednako misliš. Da ne budeš samo lutka koju će ućutkati seksom. Koju trebaš samo „jebati“ da bi bila zadovoljna i srećna.

Mnogo je lakše muškarcu jednu ili sve žene percipirati tako. Mnogo je lakše u to vjerovati.

Mnogo je lakše vjerovati da ona ne glumi orgazam kako bi se što prije skinuo s nje. Mnogo je lakše vjerovati da si ti neki specijalan alfa zbog kojeg će tvoja žena danas ćutati „i biti mirna“, jer je dobila svoje.

Da li su za to krivi muškarci ili žene koje poslušno i po navici uzdišu, ne znam. Ali me ljuti.

Ljuti me sloboda koja muškarcu daje pravo da kaže bilo šta. A skandalozna će biti moja upotreba riječi „jebanje“. Ljuti me da je seks neka isključiva muška stvar a mi treba da budemo srećne ako nas neko hoće i da o tome ćutimo. Jer svaka upotreba riječ  seks ili još skandaloznije jebanje nas na skali drolje pozicionira na visoko mjesto. Shvatate li koliko je to glupo?

Idealna žena bi o seksu trebala da priča samo kada seks za krajnji cilj ima reprodukciju. Idealna žena je dojebana. Ironično, naravno.

ALI ZNAŠ ŠTA, nema tog seksa koji će pametnu ženu natjerati da klima glavom na tvoje gluposti. Možda će uzdahnuti. Možda ćeš joj biti najvažnija stvar na svijetu pet minuta. Ali poslije toga će biti tvoja samo ako umiješ da ponudiš i ono više. Ono što je pravi seks. Ono kada zarobiš njen um i kada ti pripadaju i njene misli i njeno srce. Tako se žena čini tvojom.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije