najnovijeNaslovna vijest

Predstavljamo ti AIR FORCE SHADOW djevojke

Ljubitelji patika, koji su u nedjelju, 17. novembra posjetili NIke shop u Delta Planetu u Banjaluci, imali su priliku da uživaju u pravom modnom iskustvu kakvo se može doživjeti samo na slikanju editorijala za najpoznatije fashion&lifestyle magazine

Redakcija

Shop je tog dana na kratko pretvoren u mali modni studio, a priliku da iskuse jedinstveni Nike doživljaj dobile su djevojke koje su pobijedile u aktivaciji koja je organizovana na Instagramu.

Pobjednice aktivacije su kao nagradu dobile priliku postanu nove Shadow devojke, po uzoru na banjalučanke Ivanu Macanović, Vanju Mišić, Milicu Budimir i Snježanu Šućur.

Zahvaljujući timu profesionalnih stilista, frizera, šminkera i fotografa Branka R, Ivana Mršić i Tamara Vuković su, bez ustručavanja i treme, poput pravih profesionalaca uradile set modnih fotografija, nalik na one koje su korišćene za globalnu kampanju.

Podršku devojkama, koje su se te večeri našle u ulozi modela, pružale su Ivana, Vanja i Snježana. Za potpuni outfit, šminku i fruzuru se pobrinuo mladi bh. stilista Kosta Miljković.

Sjajna atmosfera koja je vladala među cijelim timom, doprinijela jesu da se djevojke osećaju kao prave zvijezde, dok su one svojim stavom i samopouzdanjem pokazale da su potpuno zasluženo stekle titulu Shadow djevojke.

 

 

 

 

Pored atraktivne garderobe, must have  bile su i Nike Air Force 1 Shadow patike koje su svojom inovativnošću osvojile cijeli svijet. WE ARE ALL FOR 1.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije