FantastičnonajnovijeNaslovna vijestSimpatičnoZabavna Lola

Ova reklama će vas rasplakati. Garantovano.

Ne dešava se često da ispsujem kompaniju koja proizvodi čestitke, ali nakon ove predivne emocionalne ucjene koja je zapravo njihova reklama za Dan majki, uputila bih im par pažljivo probranih riječi.

Prevela: Saša Leper

Her View From Home / Facebook

Foto: Hallmark

Pa ovako: nisam zapravo ljuta što ste me pogodili ravno u dušu i što se moje majčinsko srce počelo grčiti. Trenutno sam zaista vrlo emocionalna…  JER JE VAŠA REKLAMA najljepša, najužasnija stvar koju sam ikada vidjela! Raspekmezila sam se kao idiot kad sam je vidjela i odmah sam posegla za sladoledom da utopim svoja osjećanja. Dobro, ok, čitavim pakovanjem karamel bombona, ali VOLJELA BIH  da sam imala sladoled.

AHEM. Mame, ono što vam pokušavam reći je da ćete OBOŽAVATI ovu reklamu… i možda je malo i zamrziti… jer je 100% TAČNA. Kao majka djece od 15, 12 i 8 godina, doslovno sam vidjela svoje trenutno stanje u životu u ovoj tako pronicljivoj reklami o tome kako svi -prvi- ubrzo postanu i -posljednji- i kako se taj prokleti krug života nastavlja vrtiti brzinom svjetlost, sviđalo se to nama ili ne.

Kao neko ko već sada može samo da se prisjeća bebećih godina svoje djece, moram priznati da sam u potpunosti saglasna sa Holmarkovom emocionalnom ucjenom. Neću vam reći da uživate u svakoj minuti, jer nije svaka minuta lijepa. Ali hoću vam reći da ne poželite da išta od toga prođe. Uskoro ćete zagrljaje koji dolaze uz neprospavane noći zamijeniti neprospavanim noćima bez zagrljaja jer vam je dijete izašlo samo i druži se sa nekim drugim tinejdžerom, a vjerovatno se i voze u nekakvom autu.

Mrzim govoriti klišeje, ali kada kažu da će stići i prije nego što mislite, dođavola, U PRAVU SU.

Stoga učinite uslugu sami sebi. Zgrabite maramice i nešto za grickanje (jer će vam trebati da pojedete sopstvene emocije) i pogledajte ovu reklamu. Obećavam vam, zahvalićete im. Naravno, nakon što ih dobro ispsujete.

A onda idite i izgrlite svoje bebe!

 

Reklamu pogledajte OVDJE.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije