LjudinajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

Divna vozačica autobusa svako jutro djevojčici plete kosu!

Ova predivna vozačica autobusa iz Jute svako jutro plete kosu djevojčice kojoj je majka umrla prije tri godine.

Prevela: Saša Leper

Kristina Ivanova / Weird People

Trejsi Din, predivna vozačica školskog autobusa je primjetila da Izabela Pijeri ima problema sa oblikovanjem kose otkako je izgubila majku, pa je odlučila da joj pomogne. Naime, svako jutro joj pravi frizuru.

Patricia Pieri, Izabelina majka, je prije tri godine umrla od rijetke bolesti mozga. Njena kćerka se od tada mučila sa uređenjem svoje kose. Srećom, Trejsi je bila tu da joj pomogne. Počela joj je uređivati i plesti kosu, a vremenom im je to postala svakodnevna rutina. Trejsi je izjavila:

„Prepoznala sam da se muči sa kosom. Obično napravimo pletenice sa dvije strane, a ponekad želi i samo jednu pletenicu. Takođe sam je naučila i kako da se počešlja. Ušla bi u autobus i rekla mi: „Počešljala sam se. Da li je dobro?“ , a ja bih rekla: „Odlično si to napravila.“

Ova predivna vozačica autobusa i sama ima četvoro djece, a jedno od njih je istih godina kao i Izabela.

Kaže da joj zaista ne pada teško da pomogne djevojčici oko kose i da zapravo i uživa u tome.

“Prosto me majka tako vaspitala, da budem dobra prema svima, a naročito prema ljudima kojima je potrebno malo dodatne ljubavi.”

Djevojčicin otac, Filip Pieri, je radio vrlo naporno u lokalnoj prodavnici. Nakon smrti njegove voljene žene, pokušao je i sam sređivati Izabelinu kosu, ali nije se uspio snaći. Veoma je zahvalan ovoj nevjerovatnoj dami koja vodi računa o njegovoj djevojčici i pomaže joj da bude princeza kakva i jeste. Samohrani otac kaže:

„Izabela se ljutila na mene što je čupam. Nisam znao kako da to radim. Međutim, jednog dana je došla kući i izgledala predivno. Ona je moja princeza a sad tako i izgleda, uloga joj savršeno stoji i samopouzdanje joj je značajno poraslo, kao što sam oduvijek i želio za nju.“

Srećom, Trejsi je bila tu da im pomogne i da djevojčicu ali i njenog oca učini bar malo srećnijima. Izabela sada konačno može s ponosom pokazivati svoje predivne frizure.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije