FantastičnoMjestanajnovijeNaslovna vijestSponzorisano

Pronašle smo najljepši hotel za vikend odmor i nije daleko!

Od stresne svakodnevnice i tmurne, kišne zime umor je sve prisutniji a zajedno s njim dolazi i pad raspoloženja.

Redakcija

Marvie Hotel & Health

Razlozi su to zbog kojih je upravo u ovom periodu posebno važno brinuti o zdravlju vlastitog tijela i duha.

Zaslužujemo biti zadovoljne i odmorne cijelu godinu bez obzira na natrpani raspored ili godišnje doba, a recept za to postoji i zove se wellness vikend!

A ukoliko je taj wellness vikend uz more, u gradu u kojem upravo započinje Advent, njegova je učinkovitost zagarantirana.

Marvie Hotel & Health u Splitu pružit će vam kvalitetan odmor i opuštanje koje zaslužujete jer je ugodan ambijent prvog zdravstvenog hotela u Dalmaciji dizajniran kako bi svojim gostima osigurao relaksaciju te osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

S tim ciljem osmislili su recharge paket koji uz dva noćenja po odličnoj cijeni, uključuje i besplatnu masažu te neograničeno korištenje  Renevie Wellness Zone u kojoj su vam na raspolaganju unutarnji bazen, finska i turska sauna, hidromasažna kada, relax zona.

Tu je još i tuš iznenađenja, a dodatni popust obračunat će i na sve ostale masaže i Aqua Med tretmane za ljepotu. Po potrebi, boravak možete iskoristiti i za fizikalnu terapiju, usluge dentalne medicine ili savjetovanje s nutricionistom.

Ako vam je želja osvježiti ten i pomladiti kožu lica te posebno zablistati prije prosinačkih blagdana u sklopu refresh paketa možete kombinirati Dermapen tretman mikroiglicama koji potiče kožu na proizvodnju kolagena s mezoterapijom ili Red Carpet Peel by Dr. Obagi. Tu je riječ o  površinskom pilingu idealnom za smanjenje sitnih bora, hiperpigmentacije i diskoloracije.

Kako je cjelokupna Marvie Hotel & Health ponuda u službi užitka i blagodati za organizam, takva je i ponuda hotelskog restorana Da’Mar. Bez grižnje savjesti se možete prepustiti njihovim kreativnim jelima koja pripremaju od najkvalitetnijih, sezonskih namirnica koja potpisuje chef Martin Grubiša.

Njegova maštovitost posebno će iznenaditi one koji zbog zdravstvenih ili dijetetskih razloga izbjegavaju gluten obzirom da su bezglutneska jela i deserti pravi vatromet boja i mediteranskog okusa. Da’Mar je ujedno i jedini restoran u Splitu u kojem se bezglutenskom meniju možete prepustiti u nekoliko sljedova.

 

Budit odmorne i spremne nositi se sa svim izazovima koje današnji, užurbani tempo života donosi, ali i lijepe i raspoložene za tulume i proslave u prosincu! Detaljnije na linku marviehotel.com

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije