FantastičnonajnovijeNaslovna vijestPorodicaŽivot

Djeci s onkologije na Rebru zapjevali pod prozorom: “I slabi, jači smo”

DA pjesma može pomoći i onda kada je najteže dokazala je dirljiva snimka s odjela dječje onkologije KBC-a Zagreb koja se širi Facebookom.

Redakcija

index.hr

“Ovim videom želim vam donekle predstaviti sve ono o čemu pričam, a velika je razlika kada samo čitaš i onda kada vidiš. Ovo je moj odjel, drugi dom reklo bi se…

Ideja je bila da samo Valentinu otpjevamo njegovu pjesmu ispred prozora, međutim, djeca s odjela kakva jesu, htjela su i da unutra zapjevamo, pa smo zapjevali!” napisala je Elma Tomić uz video koji kruži društvenim mrežama i dosad je podijeljen više od 2300 puta.

“Čudno mi je biti ona koja ulazi i izlazi s odjela, navikla sam biti ona s odjela. I u svakome od njih vidim neki dio sebe tokom liječenja. Samo želim ukazati na to koliko ste jaki samim time što ste izašli na hodnik i pjevali bez obzira na sve, a odmah zatim i na svemu što svaki dan prolazite, a samo vi znate što je to”, nastavila je.

“Vjerujte mi, sve ovo jednom postaje juče i čini vas boljim osobama, koliko god sad nezamislivo bilo, uskoro pjevamo negdje vani, slaveći pobjedu jednu po jednu.

Vi ste moja malena snažna porodica i znajte da uvijek možete računati na mene. I slabi, jači smo. Zapamtite to. Hvala svima i učite od ove djece, jer oni su dokaz da se uvijek, ali uvijek nađe neki razlog za osmijeh, ponešto za zahvalnost i vremena za ljubav, kakva god situacija bila.”

Preuzeto sa: index.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije