Preduzetništvo

Zara, Bershka, Pull&Bear po NAJBOLJIM CIJENAMA ikad! Gdje?

U posljednjih nekolikoo godina online prodaja garderobe postala je vrlo popularna na našim prostorima, velika većina ljudi se zbog brzine životi odlučuje da garderobu kupuje iz topline svoga doma.

Piše: Redakcija

Foto: ko.moda

Ono što je problem sa većinom sajtova za online prodaju jeste da ma koliko oni bili poznati, mi u stvari kupujemo mačka u džaku, posebno jer su u pitanju mahom nepoznati brendovi koji se na njima prodaju.

KoModa je servis koji će iskustvo online kupovine garderobe u potpunosti promijeniti iza koga stoji grupa mladih entuzijasta, zaljubljenika u modu i IT. Riječ je o prvom web shopu u BiH na kome možete pronaći garderobu poznatih svjetskih brendova u čiji kvalitet svi vjerujemo i zbog čega možemo biti sigurni da ćemo na našu kućnu adresu, u najkraćem roku, dobiti baš ono što smo vidjeli na fotografiji.

ko.moda

Na KoModi možete pronaći apsolutno sve što poželite, od večernjih toaleta, casual, svakodnevne garderobe, preko poslovnih kombinacija pa sve do dječije garderobe.  Ono što posebno moramo istaći jeste obuća u extra malim i extra velikim brojevima.

Samo neki od brendova koje ćete pronaći ovdje su: Zara, C&A, Pull&Bear, H&M, Stradivarius, Versace Jeans, Emporio Armani, Missguided

I da, kod nas možete “samo gledati”, ali garantujemo da su šanse da ne pronađate nešto za sebe minimalne.

Dobro došli u KoModu!

ko.moda

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije