DogađajiKulturanajnovijeNaslovna vijestSponzorisano

“Jaffa Igre bez granica” oduševile mališane Banja Luke po drugi put

Deseta, jubilarna, sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” uspješno je održana  22. decembra 2019. godine u sportskoj univerzitetskoj dvorani „Kampus” u Banjoj Luci.

Redakcija

Na takmičenju je učestvovalo preko 500 mališana iz Banja Luke, a samu manifestaciju posjetilo je preko 1.000 posjetilaca.

Ovaj događaj je ispred Ministarstva porodice, omladine i sporta, svečano otvorio Oliver Gačić. Osim ovog ministarstva svoju podršku dali su takođe i Ministarstvo prosvjete i kulture RS kao i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, te Grad Banja Luka.

Mališani su se takmičili u 5 zabavnih disciplina u 5 uzrasnih  kategorija, a pred navijačima, roditeljima i prijateljima, pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu.

Osim osnovaca i djece iz sportskih klubova, nastupili su i mališani iz Servisnog centra „Dajte nam šansu-Zvjezdice”, kojima će biti doniran dio sredstava. Cijelu manifestaciju upotpunio je nastup najmlađih balerina plesnog kluba “BLOK” iz Banja Luke.

Prema riječima koordinatora ovog putujućeg karavana zabave, Željke Gajić, „Igre bez granica“ su i ovaj put ispunile svoj cilj, a to je da se djeca zabave, druže i sklapaju nova poznanstva, te barem na nekoliko sati budu bez mobilnih telefona.

“Jaffa  Igre bez granica” u Banjoj Luci premašile su sve granice posjećenosti a posebno zadovoljstvo organizatorima je bilo što se baš deseta manifestacija održava u njihovom gradu nakon uspješno održanih igara u Banjoj Luci, Prnjavoru, Tuzli, Brčkom, Bijeljini, Doboju, Trebinju, Mostaru i Sarajevu.

„Zaista mi je veliko zadovoljstvo kada pogledam oko sebe i vidim stotine bezbrižne, razigrane djece koja uživaju u program koji je moj tim priredio. Njihova radost je naša najveća nagrada i pohvala. Ovog puta, imali smo preko 500 prijavljenih mališana. Već se radujem Igrama u Banjoj Luci u aprilu naredne godine”, izjavila je Željka Gajić.

Kompanije Jaffa, M:tel, Hemofarm, Bema, Bosnalijek, Pulse, 3 D BOX, Quickie  te mnogi drugi su za sve mališane i posjetioce pripremili brojne kreativne radionice, kompanija „Vivia“ pobrinula se za osvježenja dok je Manja bila zadužena za slasne zalogaje.

Na samom kraju ove manifestacije, proglašeni su pobjednici za svaku uzrasnu grupu koji su „Igre“  napustili sa bogatim poklon paketima koje je pripremila kompanija „Gatarić“  i “Quickie”. Svi prijavljeni takmičari nagrađeni su utješnim paketićima kompanije “Jaffa” te poklon paketima kompanije “Tomato” iz Banja Luke.

Za narednu godinu organizatori najavljuju mnoga iznenađenja, te vam preporučujemo da pratite njihov zvanični sajt www.igrebezgranica.ba kako ne biste ništa propustili jer možda ova manifesatcija baš dođe u vaš grad!

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije