AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Veliki godišnji horoskop za 2020. – SVI ZNAKOVI!

Na jednom mjestu svi znakovi i sve ono što ih očekuje u 2020.!

Jelena Puhalo

OVAN

„You are a fighter. Look at everything you have overcome. Do not give up now.“

Ako su Ovnovi u mogućnosti shvatiti bilo šta onda je to težina dugih staza…a život vas je proteklih godina učio baš toj lekciji. I nećemo pokvariti tradiciju, work hard se nastavlja…

Tehnički stvari stoje ovako: Saturn i Pluton i njihova dugo najavljivana i kobna konjunkcija u Januaru pada većini Ovnova u desetu kuću horoskopa.

I trebalo bi da su već dugo tu što znači da udaraju po društvenom statusu, karijeri, odnosu sa autoritetima, ličnim postignućima i viđenju sebe od strane javnosti.

Godine teškog rada pa onda potraga za strpljenjem, ono što Ovnovima dođe kao kazna. Kao centralnu priču o karijeru i poslu, koji su se masovno mijenjali kod Ovnova još u 2019.  ističe i odnos južnog i sjevernog čvora na osi Rak-Jarac koji „vuče“ Ovnove da u 2019. nađu svoje emotivno gnijezdo, da li u sebi figurativno, u fizičkom smislu pronalaskom novog životnog prostora ili sa nekom ili nekim osobama.

U prevodu Ovnovi su bili bitke na tri linije, prvo pritisak na strani karijere i posla koji se ozbiljno proširio i pooštrio, ulažu Ovnovi, a vremena i sredstava sve manje, na liniji veza, jer ih se preko južnog čvora u Raku u 4. kući tjera na ozbiljno intimiziranje, a okolnosti rade protiv toga i naravno porodica koja se uvijek ima svoje izazove.

Naredna 2020. godina dovodi Jupitera u 10. kuću, u ugao i donosi plodove minulih radova umrlih radnika.

Očekujte priznanja, unapređenja, plakete, odlikovanja, neki će i u rijaliti pa bum eto i popularnosti, šetajte gradom zaustavi vas tv i postanete: „Neće ona niđe“ level popularnosti.

Ponude za posao dolaze, ali Ovnovi dragi, šta ćete sa umorom i svojim tijelom.

Posljednjeg dana juna Mars ulazi u Ovna, i svima koji imaju ovdje podznak naći će se prije ili kasnije na ascedentu, i tu kreće ludilo…a ludilo ostaje do decembra, što znači da eto teretana, povredica kod onih koji ne paze, eto sukoba, eto novih zanimacija kao da imate vremena za njih, eto energije u prvom polju do kraja godine i to one koja će kvadrirati Saturn i Pluton u Jarcu, pa sukobi sa autoritetima ne mogu biti izbjegnuti.

S obzirom da je i Hiron u Ovnu i to na početku i da će se susresti sa tim Marsom, lupiće vas sav nagomilan bijes koji se kotio u žilama. Znate i vi prećutati Ovnovi, ali sa tim što u vama ostane ni Bog ne zna šta će. Konjunkcija Marsa i Hirona u Ovnu govori o nemoći i svijesti da lična moć mora da se uspostavi.

Da li vam je dosta vašeg mlohavog tijela koje mora na vježbanje, debljine, napornih članova porodice i obaveza koje su vas potpuno pritisnule, nadobudnih šefova koji vas izrabljuju ili partnera sa kojim stalno imate sukobe moći i možeš- ne možeš, dam-ne dam, sve će biti bam bam dum tras.

Ovo je godina kada učite da ne budete „tata“ svega po automatizmu nego da osvijestite u šta stvarno želite da uložite energiju, a ne da je razbacujete kao da ste je našli na cesti.

Ovnovi koji su imali dobre konekcije i veze se visokim obrazovanjem ove godine ili sa učenjem neke krupnije materije, mogu da očekuju još jaču konkretizaciju i trud koji se isplatio u tom smislu.

Što se tiče partnerstava, Jupiter u 10. često umije da donese promjenu bračnog statusa, posebno ako je u Jarcu, oni malo tradicionalniji predstavnici ovog znaka ulaskom u brak mijenjaju i svoju statusnu odrednicu, pa eventualna poboljšanja stanja su moguća i na tom polju za one koji se nadaju, a imaju čemu.

Većina slobodnih Ovnova će ostati slobodna, ovo je godina kada Ovan postaje Jarac pentrajući se na vrh sam beskompromisno otklanjajući sa puta sve prepreke, pa se zahtijeva i obraćanje pažnje na potpuni sebičluk u tišini svog ega.

Kao i ova 2019. samo još malo radikalnija biće i 2020. godina u smislu otpisivanja svega što nije potpuno odgovarajuće, a pod tim mislim i na veze…dakle samo oni izrazito rijetki primjerci iskrenosti, ljubavi i požrtvovanja će opstati. Govorim o statistici, razumijete…ne o svakom primjerku.

Savjet za Ovnove za 2020. bio bi jasan: berite plodove svoga rada i ne opuštajte se jer posao tek dolazi…naučite primiti kompliment i nježnu riječ! Ne trpite ničiju vlast nad sobom radi boljeg statusa, mira u kući ili nečijeg očekivanja…i ravno u teretanu!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije