AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Veliki godišnji horoskop za 2020. – SVI ZNAKOVI!

Na jednom mjestu svi znakovi i sve ono što ih očekuje u 2020.!

Jelena Puhalo

BIK

„All you can change is yourself, but somethimes that changes everything.“

Change je riječ sa velikim Č za Bikove 2020. godine. A znamo svi koliko to volite. Ovaj podznak imaju ljudi jako čvrsti u svojim uvjerenjima, nepokolebljivi i prilično statični. E i vi ste dočekali svoja mrdanja iz sedla.

I to mrdanje ne počinje kada kazaljka otkuca ponoć već je uveliko počelo ulaskom Urana u Bika. Bikovi koji imaju Sunce, lične planete ili podznak na teritoriji u prvih deset stepeni znaka doživjeće velike tranformacije ličnosti. Naročito oni sa podznakom u Biku.

Ova godina unosi promjene u životni stil Bikova u svakom smislu, velike promjene ponašanja, želja, načina na koji prezentuju sebe kao ličnost.

Promjene će se dešavati na ljubavnom, poslovnom, tjelesnom planu. Obično neki nagli vanjski događaj utiče na sukcesivni niz promjena u životu Bikova.

Osjećaj da je koža tijesna i da se duh, tijelo i mišljenje negdje moraju širiti, tražiti novo polje djelovanja. Moguči su problemi sa snom i višak energije i iritabilnosti, pa je poželjno naći produktivni način ispucavanja svega toga iz sebe.

Gledaćemo neke lijene bikove koji naglo mijenjaju iz korijena svoj dosadašnji način života.

Moguće su nove poslovne mogućnosti naročito za one koji se bave IT tehnologijama, frilensaju ili slično. Ulazak Jupitera u Jarca vjerovatno pored Jarčeva, najviše pogoduje Bikovima koji bi se ove godine malo mogli i opustiti pa i negdje poželjeti otputovati, posebno oni kojima je sve to bilo nemoguća misija dosad.

Takođe, Jupiter blagosilja Bikove nastavkom fakulteta za one koji su prekinuli, upisivanje mastera, doktorata, uspjeh u privatnim poslovima, naročito za one Bikove koji rade sa zemljom i na zemlji.

S obzirom da i sjeverni Mjesečev čvor ove godine ulazi u Bikovu prirodnu drugu kuću, velika tema biće, u sprezi sa Uranom, pronaći nove načine zarade koji će dati veću slobodu, redukovati ili promijeniti ishranu, i malo se više osamostaliti…

Ako izuzmemo Urana koji je ustvari sjajan i lud, ali može da bude nagao i neprijatan na prvu, sve teže konstelacije 2020. godine prave dobre aspekte na znak Bika, što znači da će ho-ruk drama koja očekuje kardinalne znakove za Bikove biti uveliko amortizovana i ići u nekim blažim tonovima.

Savjet za Bikove bio bi da se prepustite neminovnosti koja dolazi, a to je jedan potpuni mejk over ličnosti. I da pretjerano ne sentimentališete nad prošlim vremenima…jer ona su završena, a nešto novo i uzbudljivo dolazi.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije