AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Veliki godišnji horoskop za 2020. – SVI ZNAKOVI!

Na jednom mjestu svi znakovi i sve ono što ih očekuje u 2020.!

Jelena Puhalo

BLIZANCI

„Change is inevitable. Growth is optional.“

I opet Blizancima izbor. Opet hoćeš-nećeš. Ali ovaj put će biti i ne moras.

Vjerovatno najvažniji događaj ove godine za Blizance pored redanja ludog stelijuma u Jarcu koji nas sve trese, lupa, udara biće ulazak sjevernog Mjesečevog čvora u njihov znak.

To bi značilo da u pratnji svog cirkusa u Jarcu u osmoj kući, koja je sama po sebi znak velike transformacije ličnosti potaknute nekim duboko intimnim događajem u životu pojedinca dolazi i sjeverni čvor u prvu kuću ili na Sunce. A to su godine velikog rada na sebi i velikoj sebičnoj okrenutosti sebi.

Sjeverni čvor će vas, dragi Blizanci natjerati da se usredsredite na sopstvenu ličnost. Kuća koju zaokupi sč predstavlja prostor velikog rada i pratećeg razvoja na skoro godinu i po. To zavisi od stepena ascedenta i veličine same kuće, ali to su važne i velike godine.

Samim tim što je sč u prvoj kući znači da je južni čvor u sedmoj, nasuprot njega. I to će značiti da će mnogi Blizanci upoznati ili otkriti tamne strane svojih veza i brakova. Česte su pojave razlaza većine bitnih odnosa u životu u ovom periodu jer čovjek u ozbiljnom pogonu rada na sebi postaje svjestan svoje usamljenosti u tom poslu. To obično važi za odnose koji već neko vrijeme nemaju naročitog smisla.

Južni čvor je karma koju smo odslužili, pa sve na šta on „stane“ moglo bi biti oduzeto jer je već negdje završilo svoju svrhu. Takođe, svijet o tijelu se budi, unapređivanje tijela i izgeda generalno je moguće.

Blizanci će poželjeti povesti računa o svom izgledu, naročito oni koji su ga zapostavili.

A kada u znak uđu čvorovi to odmah znači da će tu biti eklipsica. Ove godine ih imamo čak šest. Polovina će da bude na osi Blizanci-Strijelac. Prva dolazi u junu…Ove eklipse naročito će se dotaći svih onih koji imaju planete ili uglove u promjenljivim znacima, ali posebno je značajno za one sa podznakom Blizanaca ili Strijelca.

Najviše „rokanja“ ide na računa JA ̶ TI, javnosti i javnih odnosa…

Jupiter u osmoj kući mogao bi mnogim Blizancima donijeti nasljedstvo, neki novac koji je došao preko neke odštete, alimentacije, stipendije ili nečeg sličnog.

Takođe, tu je revitalizacija od nekog sloma ili teške emotivne situacije, Jupiter u osmoj voli obnoviti čovjeka za kog se vjerovalo da je na rubu života i smrti.

Moguće je uvećanje seksualne želje i aktivnosti, privlačnost prema nekome ko je tajna iz bilo kog razloga, pa i to može dovesti do pucanja postojećih odnosa.

Poruka za Blizance: Vrijeme je da stanete i okrenete se sebi i isključivo sebi. Da ozdravite ako imate od čega, a vjerovatno imate. Da preispitate svoje odnose i da ukoliko vam ne služe na radost sreću i prosperitet ̶ prekidate. I lagano u nove pobjede…sebe.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije