najnovijeNaslovna vijest

Omiljeni parfemi poznatih žena širom svijeta

Ako ovih dana razmišljate o promjeni parfema ili prosto želite da neku dragu osobu obradujete parfemom, donosimo vam malo inspiracije na tu temu. Istražili smo i saznali koje parfeme koriste poznate žene širom svijeta. Možda u nekoj od njih prepoznate…

Lola Magazin

Ako ovih dana razmišljate o promjeni parfema ili prosto želite da neku dragu osobu obradujete parfemom, donosimo vam malo inspiracije na tu temu.

Istražili smo i saznali koje parfeme koriste poznate žene širom svijeta. Možda u nekoj od njih prepoznate sebe ili osobu kojoj želite da poklonite parfem.

 

Anđelina Džoli – Black Blvgari

Anđelina voli note bergamota, ruže, sandalovine vanile i jasmina, a svojevremeno je bila i zaštitno lice ove kuće.  U dm-u možete naći Blvgari parfeme po UVIJEKPOVOLJNO cijenama nižim za 25%.

 

Princeza Diana – Quelques Fleurs

Nosila je ovaj parfem na svom vjenčanju. Cvjetne note ruže i jasmina su je pratile na putu do oltara. Od cvjetnih nota u dm-u možete naći Marc Jacobs Daisy po UVIJEKPOVOLJNO cijeni nižoj za 20%.

 

Audrey Hepburn – Givenchy L’Interdit

Ovaj parfem specijalno je kreiran za Audrey. Jedno vrijeme nije bio uopšte u prodaji, jer je željela da ga nosi samo ona.

Mnoge poznate žene širom svijeta se najčešće odlučuju na kreiranje svog potpisa kroz parfemske note, te tako danas mnogi parfemi nose upravo imena onih koje viđamo na malim ekranima.

U sklopu Mirisnog kataloga, ali i u ponudi na policama u dm prodavnicama širom BiH tako možete naći parfem Ariane Grande, Christine Aguillere i Rihanne i to po fenomenalnim cijenama.

Ukoliko znate da neko voli baš njih, možda će idealan poklon biti baš nešto s mirisnim potpisom neke od ovih dama.

Kompletnu ponudu pogledajte klikom na link i uživajte u dm zimskoj čaroliji.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije