najnovijeNaslovna vijestVauZabavna Lola

Šta kažu trendovi: Kakve sunčanice će ovog proljeća biti u modi?

Kada su u pitanju trendovi, mi vjerujemo samo Zoom optici.

Lola Magazin

Po čemu se Zoom optika razlikuje od drugih optika? To nije samo prodavnica, to je čitava jedna fashion ideja koja živi, raste, razvija se i ne prati trendove slijepo, već ih prilagođava poodručju na kojem živimo, kako estetski tako i finansijski.

Zato je Sara Kozomara, vlasnica Zoom optike u BiH, naša prva sagovornica kada su u pitanju trendovi iz svijeta naočala, kako sunčaniha tako i dioptrijskih.

Pitali smo je: Šta ćemo nositi ove sezone?

“Sve se nekako vrti u krug, pa se em nosi krug, em se vraća moda šezdesetih. Linije su svedene, oblici su ili potpuno oslobođeni detalja ili su okviri masivni. Sezonu će obilježiti Gucci i bambusovina koja će vas podsjetiti zašto je ovaj brend već godinama br. 1 u izradi i dizajnu sunčanih naočala. Jednom rečenicom: Nosiće se sve ono što ne opterećuje i što vas usrećuje,” istakla je Sara.

Saglasni smo s Sarom, Gucci ostavlja bez daha i čini vam se da vam svaki model treba, ali ono što je nas dodatno oduševilo je novi brend u ponudi – Chloe. Vjerujete li nam da smo probale SVE i da SVI modeli stoje svakoj od nas? Da, takav dizajn!

U nastavku teksta uživajte u odabranim modelima, a za cijene više info potražite u Zoom optici.

 

 

 

A sada Chloe!

 

 

 

Javite nam koji ste odabrale.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije