Ljudski odnosinajnovijeNaslovna vijestPorodicaPraktična Lola

Onom pravom neće smetati tvoje mane ili to što previše razmišljaš

Onome kome je suđeno da provede život pored tebe neće smetati tvoje mane.

Prevela: Saša Leper

Stephanie Reeds / Curious Mind Magazine

Foto: Everton Vila / Unsplash

Tvojoj srodnoj duši, tvom sličnom duhu, tvom plamenu blizncu, tvom ljubavniku, tvojoj pravoj ljubavi, kako god želiš da to nazoveš, neće mu smetati tvoje nesavršenosti.

Prihvatiće te takvu kakva jesi. Zaljubiće se u tvoju divlju, neukroćenu stranu. Tvoje blesave neobične momente će smatrati slatkim. Tvoja različita mišljenja i ideje neće biti nešto što će željeli da mijenja. Zapravo, upravo će tvoja različitost biti ono što će ih inspirisati da preispitaju i promijene neke stvari u sopstvenom životu.

Onom pravom neće smetati tvoj glasni um koji nikada ne prestaje da razmišlja. Utišaće tvoje najglasnije nesigurnosti i umiriti tvoje paranoje. Neće te osuđivati. Naprotiv, razumjeće zašto uvijek sve suviše analiziraš. Znaće da to radiš jer ti je veoma stalo do nje.

Prava osoba neće pobjeći na prvu znak svađe. Neće se plašiti da se suoči sa tobom i otvoreno razgovara o bilo kojim problemima koje možete da imate. Neće joj smetati tvoji mini slomovi. Neće te ostaviti sasvim samu kada si najslabija. Biće tu za tebe, držati te za ruku i dati ti do znanja da najbolje tek slijedi.

Prava osoba te neće osuđivati zato što si neobična. Uživaće u tome! Zapravo, tvoja ludost će nadopunjavati njenu ludost. Nasmijavaće te do suza. Postaraće se da ti bude ugodno da budeš svoja kada si sa njom, bez ikakvih maski ili srama.

Pravu osobu neće uplašiti jačina tvoje ljubavi. Tvoja nježnost i osjećajnost im neće biti previše. Zapravo, uživaće u malim znacima tvoje ljubavi. Obožavaće način na koji ih tetošiš, način na koji se ophodiš prema njima i to što činiš da se osjećaju kao najsretnija osoba na svijetu. Nikada im neće trebati pauza od tebe ili tvoje ljubavi. Zato što će ova osoba biti presrećna što može provesti svoj život pored tebe.

Ali, ono što je najvažnije, prava osoba te nikada neće povrijediti, napustiti te, lagati ti ili te ostaviti. Staraće se o tvom srcu i duši jednako kao što se staraju i o svom.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije