DogađajiKulturaLjudinajnovijePojaveRadoznala Lola

A šta mislite da na svoje vjenčanje obujete KROKSICE?

Stopala nevjesta širom svijeta se vesele!

Prevela: Saša Leper

Cafemom.com

Foto: YouTube

Kada je riječ o vjenčanjima, čini se da se trendovi ovih dana mijenjaju iz minuta u minut. Simetrični rasporedi sjedenja? Da. Zid od krofni? O DA! Ali velika je vjerovatnoća da još uvijek niste naišli na najnoviji trend koji će uskoro potisnuti sve ostale: kroksice za nevjeste.

Tako je – mislimo na poznatu obuću kroksice koje bi nosile nevjeste pred matičarom ili bar na plesnom podijumu ovog značajnog dana njihovog života.

Vjerujemo da vam ranije nije ni palo na pamet da ćete riječi „kroksice“ i „nevjesta“ čuti u istoj rečenici i tu smo saglasni sa vama.

Pa ipak, čini se da je zainteresovanih mnogo.

Internet stranica koja se bavi prodajom raznoraznih stvari pa tako i kroksica za vjenčanje nudi ovakav par zvjezdanih šljokičavih klompi za 109 dolara odnosno oko 194 KM.

Pored cijene, od običnih kroksica se razlikuju i po tome što sadrže tkaninu i šljokice za dodatni sjaj.

Foto: Etsy

Opis stranice na kojoj se prodaju kaže:

„Tražite li neospornu udobnost sa daškom blještavosti? Uživajte u ovim sjajnim kristalnim šljokičavim klompama kod kuće ili na poslu! Nećete ih pronaći u običnim prodavnicama!“

Pa ipak, mišljenja i utisci kupaca su za sada podijeljeni. Dok ih je jedna osoba nazvala „super slatkim i dobro dizajniranim“, druga je izrazila nezadovoljstvo kvalitetom, pišući da je očekivala „daleko više“ za tu cijenu.

Međutim, ako je suditi po profilu na Instagramu, prodaju se ko halva.

„Ove kroksice su jedan od najpopularnijih modela za vjenčanja ove godine!“, tvrdi natpis na jednoj od objava.

Mi nismo začuđeni. Naravno, kroksice bi lako mogle odnijeti titulu najružnije obuće koja je ikada kreirana, ali istovremeno su i najudobnija obuća svih vremena.

Da, ozbiljno.

Foto: Twitter

Možete to pokušavati osporiti do mile volje, ali ako nikad niste umornim stopalima utonuli u oblačastu mekanost novog para kroksica ne znate o čemu govorimo.

Kroksice su sušto oličenje ortopedske udobnosti, ma koliko neki odbijali da to i priznaju.

Na dan vjenčanja nevjeste budu izložene i prevelikoj količini stresa pa zaista nema potrebe da im umorna i bolna stopala zadaju dodatne brige i umanjuju veselje. Čak i ako ih ne žele za samu ceremoniju (a tek fotografisanje!), nema razloga da krive gležnjeve i umaraju prste na plesom podijumu cijele noći.

Zašto ne probati?

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije